Posted by Nina Ebdahl on maj - 12 - 2011 | 16 Comments

Velkommen til Danmarks største blog om PCO/S. På denne blog finder du mange ting der har med PCO at gøre.  Bla. artikler, nyheder, indlæg fra andre med PCO og mange PCOvenlige opskrifter (over 1200).  Opskrifterne kan bruges af alle der ønsker at leve sundt. De indeholder ikke meget kulhydrat og er derfor ofte også velegnet til jer der spiser efter Paleo, LCHF eller LowCarb. Jeg er ikke diætist, men bare en kvinde med PCO, der brænder for at udvikle madopskrifter. Jeg deler de opskrifter som jeg selv laver. Og det er helt almindeligt mad. Tilberedt så enhver kan være med.

Opskrifterne på denne blog er delt op i to kosttyper. Begge typer er tilpasset, så de passer til os med PCO. Det er lidt forskelligt hvad der passer bedst til en.

Man kan også bruge Fødevarestyrelsens almindelige vægttabs anbefalinger. I så fald kan man kigge i den kategori der hedder Din PCO-diæt.

LCHF – Low Carb High Fat. En kost hvor du spiser minimalt af kulhydrater og mere protein og især fedt. Du kan finde LCHF opskrifter mange steder på nettet, men opskrifterne her på bloggen er tilpasset dig med PCO.

Din PCO-diæt – Er den “gamle” PCOkost. En kost med max 33% kulhydrat. Lidt a la KISSkosten.  Den er bygge op på retningslinjerne her PCOkosten

Jeg anbefaler at man kontakter en diætist, hvis man er i tvivl om noget.  Jeg bruger selv Diætisthuset.

Du kan læse mere om Din PCO-diæt her PCOkosten. Og du kan læse mere om mig her – Kvinden bag PCOliv

 

 

.

16 Responses so far.

 1. Bambi siger:

  Hejsa 🙂 Håber det er i orden jeg skriver herinde. Går der lang tid før et nyt medlemsskab inde på pconet/forum bliver godkendt? Jeg har nemlig registreret mig, men endnu ikke modtaget nogen mail. Håber snart jeg kan komme ind og deltage 🙂 Tak for en fantastisk blog!

  • admin siger:

   Hej Bambi
   Så godt din tilmelding i går. Men slettet den, da du ikke havde oplyst alle de ting man skal:-) Du må begynde forfra og så oplyse de ting, som man skal for at blive medlem. Beklager.

 2. Bambi siger:

  Hej igen.
  Tak for svaret. Jamen dog, det giver mere mening! Ja jeg husker godt jeg udfyldte rubrikkerne med bl.a. adresse og tlf-numre med noget volapyk fordi jeg ikke troede det var nødvendigt for at blive medlem. Har tit hørt at man skal passe på med det på nettet. Kan jeg stadig blive medlem uden at oplyse disse private oplysninger? Har ikke set det krævet i andre debatforum hvor jeg er medlem 🙂

  • admin siger:

   Hej Bambi

   Vi har valgt at gøre det på denne måde, og det gælder alle. Det er kun dig selv og admin der kan se de oplysninger:-)

   • Barbara siger:

    Måske I så skulle søtte en lille stjerne * ved d punkter som man SKAL udfylde 🙂

    Jeg har også lige været inde og melde mig ind. Jeg udfyldt det meste, men skrev ikke by på, for jeg kan ikke lige se, hvad den information skulle bruges til.

 3. Bambi siger:

  Helt ok 🙂 Må jeg spørge hvad de oplysninger skal bruges til?

  • admin siger:

   Selvfølgelig må du det:-) Det bliver ikke rigtig brugt til noget. Men skaber tryghed og fortrolighed på forummet. Vi har stort held med det på vores andet forum:-)

   Ofte er div. forums fyldt med chikane, personforfølgelse og hårdt sprog. Det undgår vi godt her hos os, ved at vi kender medlemmernes navne osv.

   Håber at møde dig på forummet:-)

 4. Bambi siger:

  Mange tak for forklaringen og det giver godt mening når det er ment som beskyttelse af brugerne. Beklager de mange spørgsmål, men jeg er bare generelt påpasselig med privatoplysninger på nettet, da jeg efterhånden har hørt nogle skræmmehistorier omkring. Snakker lige med manden om dette, og mon ikke vi ses derinde 😉 Fortsat god søndag!

 5. Karina Tinggaard siger:

  Hej
  Skøn side du har. Jeg bruger den til inspiration til maden efter min kostomlægning og hvor er det skønt med de mange opskrifter

  Ved du om der findes en beregner så jeg kan lave mine opskrifter om til pcovenlige opskrifter eller se om de egt er gode nok?

  • admin siger:

   Tak:-) Jeg bruger selv netslank.dk De opskrifter der er lagt på efter nytår skulle gerne være med energiberegning. De andre kommer med tiden:-) Denne blog er noget jeg laver i min sparsomme fritid, så jeg skal lige finde tid til det:-) Og det er ikke altid helt nemt med to små krudtugler i huset;-)

 6. Maise siger:

  Hej admin,
  Har lige læst dit indlæg ang. dalende aktivitet inde på forum. Jeg vil blot tilføje dertil at jeg ikke er medlem, men vil helt sikkert blive medlem hvis man blot skal oprette en “almindelig” brugerprofil som andre steder fx. jubii.dk eller pcoforum.dk. Hvor man ikke behøver opgive navn, adr + tlf-nummer. Men blot et brugernavn og en email og derved opretholde sin anonymitet på nettet. Så kan man hvis man har lyst udfylde andre felter.
  Jeg ved det er grunden til flere jeg kender ikke er medlem inde i jeres forum, så måske det hjælper 🙂
  Bedste hilsner.

  • admin siger:

   Tak for din tilbagemelding, Maise. I forummet er du anonym, da det kun er admin der kan se dit navn og adresse. Alle medlemmerne kan kun se dit brugernavn. Indmeldelseskravene er lavet lavet for at få et så rent, sobert og trygt forum, som muligt. Det er svært at chikanerer andre, når admin har dine fulde oplysninger;-) Og det virker rigtig godt. Der er en super stemning og god tone:-)

   Der kører hele juli måned en afstemning hvor medlemmerne kan stemme om de mener der skal ændring til på forummet. En af de ting de kan stemme på er bla. indmeldelseskravene. Det ser dog ikke ud til at være et ønske for medlemmerne pt. Men vi må se:-)

 7. lisa siger:

  Hejsa… Jeg har fået en henvissning af min læge til diætist. Men jeg skulle selv finde en med speciale i pco og så kontakte min læge igen. Så ville han sende henvisningen dertil.

  Men hvor finder jeg en diætist med speciale i pco.
  Jeg bor i ølgod i varde kommune..

  Håber du måske kan hjælpe, det er jo verdens bbedste side som kan gøre ens hverdag meget nemmere, så du er mit bedste bud i hvor jeg skal søge hjælp.

  Hej hej fra lisa

  Og tak for en super side

  • admin siger:

   hej Lisa.

   Der ligger en liste her http://pcoliv.dk/category/di%c3%a6tister-og-fertilitetsklinikker/ Men ved ikke om der er nogen i nærheden af dig.

   Ellers er der jo altid Netslank.dk De er rigtig gode og jeg kan varmt anbefale dem. Hvis du søger lidt her på min blog kan du læse lidt mere om dem. Bla. har de lige startet en PCOskole online op.

   Eller så spørg på PCOnet.dk. Hvis du ikke allerede er medlem (det er gratis), så kan du finde det her http://adoptionsverden.dk/pconet/ Der er medlemmer fra hele landet, som helt sikkert kan hjælpe dig:-)

   Håber du finder en løsning – og tak for de søde ord:-)

   Nina

 8. Kathrine Schwartz siger:

  Hej.
  Jeg har for noget tid siden købt et medlemskab. Men det har aldrig rigtig virket! Jeg kan ikke logge ind på pcoliv.dk – kan i øvrigt heller ikke se en Log ind-rubrik på forsiden, som de fleste steder, men prøver at gå ind via en opskrift. Jeg har to gange lavet nyt password, men kan stadig ikke logge ind. Det er ret irriterende og jeg har stort set opgivet, men har jo betalt for det! Kan du hjælpe mig?
  Kathrine Schwartz-Sørensen.

 9. admin siger:

  Hej Kathrine

  Jeg kan sagtens hjælpe dig. Send mig en mail på info@shop-pcoliv.dk eller ring til mig på 26170999.

  Du kan måske også selv se lidt her http://pcoliv.dk/bliv-medlem-af-pcoliv-dk/ Det er et forkert password du bruger. Du skal downloade et password, fra et link i din ordrebekræftigelse:-)