Vil du lære at lave PCOvenligt mad?

HusmorSynes du at det er lidt svært at lave den PCOvenlige mad? Er det svært at finde inspiration? Er du usikker på hvordan man kan få velsmagende og spændende mad? Eller har du bare lyst til nogle timer i selvskab med andre PCOpiger og dele erfaringer?

Som noget nyt afholder jeg madlavnings kurser. Dagene/aftenerne bliver uden tvivl spændende og inspirerende – også for mig. Jeg starter kurset med et lille oplæg om hvordan du kan gøre din mad spændende, og gode tips til den kulhydratfattige (PCOvenlige) madlavning. Her efter vi dele os op i små hold. Hvert hold kommer til at står for en eller flere retter. Til sidst spiser vi al den lækre mad og hygger os. Der bliver massere af tid til at dele erfaringer, inspirerer, snakke og hygge.

Kom og vær med til en glad dag/aften i PCOéns tegn. Få inspiration, opskrifter (dem vil laver på kurset), hygge, samvær og få fingrene helt ned i kødgryderne. Kurserne er med maks 20 personer, hvilket giver god mulighed for at lære noget.

Hvis du har speciale ønsker til hvad vi skal lave på kurset, så skrive endelig til mig. Der vil altid være brød og kage i mellem det vil laver;-)

Til at starte med har jeg planlagt 4 madlavningskurser. Se mere her hvor og hvornår de bliver afholdt.

D. 15. januar i Aalborg.
Kurset holdes AOF, Kjellerupsgade 18, 9000 Aalborg. Kl. 17,00 – 21,00. Kurset bliver både med LCHF og PCO i balance – alt efter hvad I som deltagere følger. Læs mere her – Madlavnings kursus i Aalborg

D. 25. januar i Ishøj
Dette kursus er en lørdag og afholdes Produktionsskolen Møllen, Pilemøllevej 90, 2635 Ishøj. Kurset er med PCO i balance kosten. Læs mere her – Madlavnings kursus i Ishøj d. 25. januar

D. 22. februar i Ishøj
Kurset er en lørdag holdes på Produktionsskolen Møllen, Pilemøllevej 90, 2635 Ishøj. Kurset er med den PCOvenlige udgave af LCHF kosten. Læs mere her – Madlavnings kursus i Ishøj d. 22. februar

D. 15. marts i Ishøj
Kurset er også en lørdag og holdes på Produktionsskolen Møllen, Pilemøllevej 90, 2635 Ishøj. Kurset er med PCO i balance kosten. Læs mere her – Madlavnings kursus i Ishøj d. 15. marts

 

Se også de andre spændende kurser  her – Kursusplan

 

madlavningskursus

 

Comments

 1. Trine says:

  Kunne det ikke være muligt at lave nogle kurser på fyn? fx Odense?

  1. admin says:

   Hej Trine
   Det kan du tro at det er:-) Faktisk kommer jeg til Fyn i marts. Har du set det? Kursus stedet ligger lige udenfor Odense.

   http://shop-pcoliv.dk/kurser-7/pcoweekend-22-23-marts-p73

   Håber at se dig der.
   Hvis du kan være behjælpelig med leje af køkken til et aften eller lørdags kursus, så kommer jeg også meget gerne der:-)

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *