Vil du være skribent på PCOliv.dk

 

Går du rundt med en lille forfatter i maven??

Jeg søger en eller flere som gerne vil skrive her på PCOliv.dk Jeg tænker at du måske kunne tænke dig at skrive f.eks 10 indlæg om dit mål mod at blive gravid, fertilitetsbehandling, forløb hos diætist, forløb for at blive hårfri, sukkerfri, forløbet indtil dit bryllup (finde brudekjole i str. stor osv), 10 uger til at komme i form, opstart på PCOvenlig kost, eller andet der har relevans for os PCOpiger. Måske du selv har en fantastisk idé.

Så kan læserne følge dig over f.eks 10 dage eller 10 uger. Og der vil være andet end mine forfatter evner på bloggen:-) Jeg synes det kunne være spændende at samarbejde på denne måde. For jeg tænker at flere af jer har noget på hjertet:-)

Hvis du “bare” har lyst til at skrive et enkelt indlæg, så er det også meget velkomment:-)

Du kan på denne måde være med til at hjælpe andre PCOpiger. For en ting er sikkert – vi er ikke alene med vores følelser og PCO.

Er det dig??? Så skriv til  mig på nr@adoptionsverden.dk

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *