Wow – tak for en skøn dag i køkkenet:-)

HusmorI går afholdte jeg mit første køkkenkursus:-) Det gik fantastisk og vi havde en rigtig dejlig dag. Til jer der deltog, må jeg altså takke for en skøn dag. Det var en rigtig hyggelig og meget givende dag for mig:-) Læs mere om dagen. Måske skal du med næste gang?

Desværre må I undvære billederne. Jeg havde i et anfald af stress, glemt kameraet herhjemme, og min gamle telefon kan ikke tage billeder. Heldigvis kunne en anden tage billeder, men de er desværre alt for mørke og ubrugelige. Så I må tænke jer til det hele:-) Så må jeg huske mit kamera næste gang;-)

Jeg startede dagen tidligt. Stod kl. 9,00 i køkkenet i Ishøj, for at få lidt styr på det hele. Heldigvis var der en med, der havde sin vante gang på stedet, og som kunne vise mig lidt rundt:-) Kl. 10,00 mødte 17 friske piger og to (meget modige) mænd op. Desværre havde vi en sygemelding. Vi startede med kaffe, the og lidt “undervisning” i spisesalen. Jeg fortalte lidt om at lave mad med få kulhydrat. Hvad man skal undgå, tips og tricks osv. Så snakkede vi lidt om dagens opgaver i køkkenet. Og der blev dannet 4 grupper.

Der var gruppe 1, der stod for 3 forskellige forretter.

Gruppe 2 og 3 stod for 2 forskellige forretter og noget lækkert tilbehør (og lidt brød)

Gruppe 4 var på dessert og kage.

Hver gruppe startede med at finde ud af hvem der ville lave hvad. Og så blev der ellers arbejdet hårdt i køkkenet, men der var bestemt også tid til mange hyggesnakke i grupperne:-) Der gik lidt konkurrence i den, mellem grupperne. Alle ville lave den bedste ret;-)

Der var et par udfordringer rundt om i grupperne. At lave kulhydratfattigt mad er ikke altid lige let, men grupperne løste det í fællesskab. Og så var udfordringen nok også at der blev snakket lidt for meget;-)) Ofte glemte deltagerne helt at lave mad -ha, ha det var skønt.

Lidt over klokken 1, var vi klar til at spise. Vi dækkede et flot bord og gik til angreb på alle de lækre retter. Det var spændende at se, mine opskrifter, når andre har lavet og anrettet dem. Menuen er en hemmelighed, men kan afslører at det var meget lækkert;-) Det var spændende mad.

Vi snakkede og snakkede og glemte næsten helt at vi også lige skulle rydde op i køkkenet;-) Men vi nåede da at blive færdige til lidt over kl. 3. Der var bred enighed om at det havde været en fantastisk dag, både på madlavningsfronten og ikke mindst på det sociale.

En ting der blev nævnt og som vi talte en del om, var de med at komme ud af døren. Altså at få tilmeldt sig sådanne et arrangement og komme af sted. Vi PCOpiger har jo ofte lidt problemer omkring dette. Det kan være svært at overskue nye mennesker og nye steder. Men til det var vi alle enige om at virkelig anbefale at man gør det. Deltagerne (og jeg) var nærmest helt høje bagefter. Der var både meget overvægtige og normalvægtige PCOpiger imellem. Og da jeg selv hører til de førstnævnte, var jeg spændt på om det kunne give nogle former for problemer, men det gjorde det ikke. Der var en kæmpe fornemmelse af forståelse og fælles front mod at få det bedre med sin PCO. Gode råd, tips, dybe samtaler, anbefalinger osv. fløj om ørerne af os hele dagen:-)

I det hele taget var der bare en helt fantastisk stemning, som jeg glæder mig så meget til at opleve igen. Jeg har jo planlagt 2 køkkenkurser mere. Der er stadigvæk pladser tilbage på dem begge. Måske er det lige dig?

D. 22. februar – tema LCHF

D. 15. marts – tema PCO i balance

Jeg lovede også nogle af deltagerne fra lørdagens kursus at lige lægge et link ind her til det spændende weekendkursus som jeg afholder på Fyn i marts. En hel weekend med de piger kan kun blive festligt;-) Weekend kursus på Fyn Jeg glæder mig;-)

Endnu engang mange tak til deltager i går:-)

 

3 thoughts on “Wow – tak for en skøn dag i køkkenet:-)

 1. Selv tak for en skøn og meget inspirerende dag. Min mand og jeg nød virkelig dagen. Som du skriver var stemningen rigtig god. Vi har lært så meget. Det var især dejligt for os at snakke med de andre deltagere. Min mand har fået lidt større forståelse for det her PCO:-) og har nu mod på at lave mad til mig engang imellem.

  Jeg overvejer meget dit weekend kursus(;

 2. Ja, det var en total fed dag. Dejligt at møde jer alle sammen. Også jer mænd.

  Kan man melde sig på et kursus mere, Nina? Det fik jeg slet ikke spurgt dig om. Men kunne faktisk godt tænke mig at komme med på det i februar også. Er det en anden menú eller skal vi lave det samme?

  1. Hej Rikke

   Også dejligt at møde dig:-)

   Hvis du tilmelder igen, så finder jeg på noget nyt (det lover jeg). Jeg er slet ikke nået så langt endnu. Havde tænkt lidt det samme, men nu er der jo tema på næste gang. Så der skal al maden være LCHF.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *