Æggemuffins

Disse æggemuffins er bare lækre. De er nemme at lave og ser meget apetitlige ud. Fyldet kan varieres efter smag og indhold at køleskabet;-) De er gode til morgenmad – ja faktisk alle måltider. Ja, de falder sammen, men det gør ikke noget. Det er stadigvæk flottere end røræg:-) Og nemmere at have med på farten. Jeg har her lavet dem i muffins forme af papir. Men man kan også bage dem i små forme.

 

6 thoughts on “Æggemuffins

  1. Kan de fryses? Hvor længe holder de sig i køleskabet når man kun er en om at spise dem?
    Håber på svar, tak for opskriften den lyder nem og lækker!

    1. Helle – jeg ved det desværre ikke. Kan ikke se at de ikke kan fryses, men ved ikke hvordan de bliver efter optøning. Beklager. Hvis du prøver, må du meget gerne lægge resultatet herind:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *