10 bedste kager uden mel og sukker.

Denne her liste kunne sagtens have heddet 20 bedste kager eller 30 bedste kager. For jeg elsker bare kager 🙂 Så der har gennem årene været rigtig mange kager forbi bloggen 🙂 Kager uden mel og sukker, som er fulde af velsmag. Men disse 10 er nok dem jeg synes der har været mest vellykket. Jeg kan også se at det er nogle af dem der har haft flest visninger 🙂

Jeg ved jo at I elsker kager. For netop mine kageopskrifter er dem som I kigger mest på 😉 Men det er vel egentlig også det man savner mest, når man ikke må få det 🙂 Man skal dog huske på at disse kager ikke er noget man kan leve af. De høre til det man spiser engang imellem. Hvis man spiser fedtfattig kost, så indeholder kagerne her alt for meget fedt (man kan ikke lave kager uden fedt), men man vil som PCOpige ikke reagere på dem. Spiser man derimod LCHF er fedtet jo ikke et problem. Men der oplever jeg at store mængder “erstatnings” mel (mandel, sesam, osv) kan give lidt reaktioner på f.eks vægttab. Og det høre ikke til i en hverdags LCHF kost.

Men skal der være fest – så lad der være fest 🙂 Og engang imellem så skal man altså feste. Og så er det skønt at have lækre alternativer til bageren.

Så dette indlæg er til dig med den søde tand 🙂 Og husk at du kan finde mange flere kager i kage kategorien

Pandekage kage 1

Denne Pandekage kage er en nyere kage jeg har lavet. Men den er allerede et kæmpe hit og er blevet lavet flere gange  her hjemme. Jeg er faktisk også sikker på at den skal på menuen igen, når jeg har fødselsdag om få dage 🙂

En klassiker fra tanken – i en 1000 gange bedre udgave. Citronmånen her må du prøve

Jordbærmousse kage - LCHF

Kage med sprød bund og lækker creme Sommerkage

Lækre fastelavnsboller De kan også erstatte, hvis du har lyst til en god flødeskumskage.

æbleringe

Det her er en af mine absolutte favoritter. Æbleringe Det hører jo egentlig til i julekategorien, men de er alt for gode til kun at blive lavet en gang om året. Her hjemme spiser vi dem ofte 😉

Kanelvafler med æblecreme

Vafler laver vi også ganske ofte. Disse kanelvafler er sprøde og fulde af smag.

Disse lagkagebunde er lavet et utal af gange gennem årene. Faktisk forventer familie og venner at jeg serverer dem 😉

Roulade er en nem og lækker løsning. Denne nødderoulade er nok den opskrift er vist flest gange på bloggen. Og det forstår jeg godt. For den smager fantastisk. Jeg laver nogle gange den nemmer version med købe sukkerfrit syltetøj.

En af mine absolut favoritter er denne Karamelæblekage. Jeg elsker bare æblekage, i alle afskygninger. Men denne er jeg speciel glad for. Den skal serveres lun og med rigeligt  flødeskum 😉

Mine bedste julesmåkager er disse lækre pebernødder Dem lavede jeg for flere år siden og opskriften holder bestemt stadigvæk. Her må jeg dog indrømme at jeg kun bager dem til juletid 😉

 

6 thoughts on “10 bedste kager uden mel og sukker.

  1. jeg vil meget gerne have jeres opskrifter, de lyder utrolig lækre og har flere i familien der har glutenallergi og diabetes

  2. Hvor er der mange lækre opskrifter. Jeg er først stødt på siden i dag, så jeg har ikke prøvet dem endnu, men det kommer 😋
    En ting, der støder mit øje, er, når du skriver “massere af”. Det hedder altså “masser af” eller “mange”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *