
Æggekage med jordbær – Af Anne Knudsen
Blev godt nok lækkersulten, da denne opskrift og billeder dukkede op i min mailbox:-) Tak for endnu en skøn opskrift, Anne:-) Anne skriver følgende “Jeg syntes den er så lækker – er vidst blevet ret vild med hytteost. Kom lidt frisk basilikum på, det var rigtig lækkert. Det er kun halv på billedet, da det var som mellemmad (96kcal), så det kan den også bruges til, evt serveret som dessert med vaniljeis.”
Æggekage med jordbær – Af Anne Knudsen
1 æg (medium)
1 bg æggehvide
100 g hytteost, Levevis, 1,5% fedt
75 g jordbær
Hytteost, æg og æggehvide, blendes med stavnblender. Smages til som man har lyst til med vaniljepulver, kardemomme, sød og/eller Stevia. Hældes på lille sliplet pande og “steges” på svag varme. Jordbær i skiver lægges ovenpå. Den vendes når den er blevet fast.
Fedt: 31%
Protein: 48%
Kulhydrat: 20%
Energi: 192kcal
Mums hvor ser det bare lækkert ud! Den skal jeg helt sikkert prøve! Er vild med hytteost og jordbær, så dette blir helt sikkert en ag mine yndlings 🙂 Du skriver, at den også kan bruges til mellemmåltid. Ville du bruge den til morgenmad eller frokost ellers?
Undskyld ser først spørgsmålet nu…
Jeg elsker den til morgenmad:-) men den kan jo spises når man har lyst:-) også kold, så den kan komme med i madpakken.