Æggekage med lufttørret skinke – af Anne Knudsen
Dejligt æggekage fra Anne:-)
Æggekage med luftørret skinke – af Anne Knudsen.
-til 2 personer
500 g spinat, helbladet, økologisk, änglamark
3 medium æg
2½ æggehvide (2 bægre)
45 g serrano, spansk lufttøret rioja skinke
1 tsk rapsolie
Spinaten optøs og mest muligt vand fjernes, evt ved hjælp af mikroovn. Spinaten steges på pande i lidt olie, de sammenrørte æg hældes over og til sidst ligges der 4-5 skiver skinke på. Det hele steges ved lav varme indtil den kan vendes og steges videre til æggene er helt gennemstegte.
Energi 273 kcal pr person uden brød:
Protein 40%
Kulhydrat 9%
Fedt 51%
Energi 364 kcal pr person med 1 skive Pågen Rugfranska:
Protein 35%
Kulhydrat 24%
Fedt 41%