Æggemuffins med spinat og skinke – første ospkrift fra min muffin maker

 

Jeg fik en Muffin Maker i julegave. Den er genial og jeg er super glad for den. Jeg har sat et billed ind af den nederest i indlægget. I vil nok blive ramt af en del opskrifter fra denne fantastiske maskine:-) Især er jeg glad for den om morgen i weekenden. Det er så hyggeligt og nemt. Lige rører lidt æg med hvad man nu kan finde i køleskabet – smide det i maskinen og 6-10 minutter efter er der lækre muffines. Det er da nemt. Denne ospkrift passer lige til 6 muffines. De kan selvfølgelig også laves i ovne, men der må I prøve jer frem med tiden og grader:-)

 

 

 

 

7 thoughts on “Æggemuffins med spinat og skinke – første ospkrift fra min muffin maker

  1. Jeg tilsatte også bagepulver og bagte dem i ovnen, men de blev meget løse og vandede i det. Måske skal vandet sies fra spinaten inden?

  2. da jeg havde læst opskriften, styrtede jeg ud og købte en muffin maker og har netop serveret dem, kanon smag, men jeg synes 1,5dl mælk er for meget, de var meget fugtige selvom jeg havde presset vandet fra spinaten. Jeg krydderede med muskatnød som jeg altid bruger til spinat.
    håber du kommer med flere opskrifter til maskinen.

    1. Jeg må da have gang i din muffins maker igen – det har du ret i Vivi:-) Havde nærmest glemt den…………….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *