Æggemuffins med spinat og skinke – første ospkrift fra min muffin maker
Jeg fik en Muffin Maker i julegave. Den er genial og jeg er super glad for den. Jeg har sat et billed ind af den nederest i indlægget. I vil nok blive ramt af en del opskrifter fra denne fantastiske maskine:-) Især er jeg glad for den om morgen i weekenden. Det er så hyggeligt og nemt. Lige rører lidt æg med hvad man nu kan finde i køleskabet – smide det i maskinen og 6-10 minutter efter er der lækre muffines. Det er da nemt. Denne ospkrift passer lige til 6 muffines. De kan selvfølgelig også laves i ovne, men der må I prøve jer frem med tiden og grader:-)
Æggemuffins med spinat og skinke
-6 stk til Muffin Maker
3 æg
150 g. groft hakket spinat (optøet frost)
1,5 dl. minimælk
100 g. skinke 3%
salt og peber
Pisk æggene sammen. Tilsæt mælk, salt og peber. Pisk godt. Derefter tilsætte spinat og skinke. Hæld dejen i maskine og bag dem 6-10 minutter.
Tip: Jeg smør altid muffin makeren med lidt olie.
Energiberegning pr. stk. 95,7 g. 76 kcal. 12% kulhydrat, 43% fedt, 45% protein
Nej hvor er den altså smart! Sådan en skriver jeg straks på ønskesedlen.
Virkeligt gode:-) Jeg tilsatte 1 tsk bagepulver i og bagte dem midt i ovnen ved 175 grader i 30 min.
Jeg tilsatte også bagepulver og bagte dem i ovnen, men de blev meget løse og vandede i det. Måske skal vandet sies fra spinaten inden?
da jeg havde læst opskriften, styrtede jeg ud og købte en muffin maker og har netop serveret dem, kanon smag, men jeg synes 1,5dl mælk er for meget, de var meget fugtige selvom jeg havde presset vandet fra spinaten. Jeg krydderede med muskatnød som jeg altid bruger til spinat.
håber du kommer med flere opskrifter til maskinen.
Jeg må da have gang i din muffins maker igen – det har du ret i Vivi:-) Havde nærmest glemt den…………….
Smart! Jeg har da vist ikke set en muffin maker før… ;0) Den skal da lige googles!
… er den meget besværlig at rengøre?