Af hjertet tak:-)


Kære alle jer dejlige læsere.
.
Nu er fødselsdagsugen slut og det har været 5 fantastiske dage. Jeg takker jer for alle jeres skønne kommentarer og ikke mindst for alle de fantastiske emails, jeg har modtaget. Der er kommet så mange skønne email i min inbox, at jeg ofte har siddet helt tårervældet og rørt. Historier om dejlige babyer, ændret liv, kæmpe vægttab og velvære. Alt det takket være min blog. Jeg er nu ikke helt enig, da jeg mener det er alle jer dejlige piger, der selv har kæmpet jer til det;-) Men jeg vil gerne af hele mit hjerte takke for alle de søde og dejlige ord:-)
.
Jeg har stadigvæk ikke helt forstået, at det der startede med at være en blog for at holde orden på mine opskrifter, er blevet til den blog den er i dag:-) Det er dejligt og overvældende.
.
Tillykke til alle vinderne i konkurrencerne. I har fået direkte besked. Vinderne er også offentliggjort i hvert konkurrenceindlæg.
Også en kæmpe tak til sponsorerne som gjorde konkurrencerne mulige www.netslank.dk, www.forlag-fadl.dk, www.funktionelmad.dk, www.gittetheil.dk og www.Adoptionsverden.dk

Det bliver spændende at se hvad vi sammen kan gøre PCOliv.dk til i løbet af det næste år:-) P.T. mangler jeg juleopskrifter. Det kunne være sjovt at fylde bloggen med juleopskrifter hele december:-) Så vi kan julehygg lidt.
.

2 thoughts on “Af hjertet tak:-)

  1. Selv tak det er en fantaski side det her:) glæder mig meget til at følge med den næste år:D glæder mig rigtig meget til at modtage den julekuve jeg har vundet:) Held og lykke med side:)

    Hilsen Anna

  2. Selv tak! Din blog har været en kæmpe støtte allerede fra den dag jeg fik konstateret PCOS. Alle de følelser jeg skulle igennem den første tid, har været lettere at håndtere fordi jeg har kunnet komme herind og hente inspiration. Jeg har de seneste 9 uger tabt 8,2 kg, og meget af min mad har været fra opskrifter herinde fra, jeg mangler stadig 22 kg, men jeg er optimistisk og glad.

    Du gør et fantastisk stykke arbejde med denne blog, og jeg værdsætter det hver eneste dag. Tusinde tak fordi du har energi til at gøre min hverdag lettere!

    Mangle hilsner fra Line (Kun Københavnere kan have PCO – en PCOpiges historie)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *