And a la orange

And

Mortens aften nærmer sig og da jeg gerne benytter mig af enhver lejelighed til at få and, så skal denne dag da fejres 🙂 Vi fik and i går og fejrede dagen lidt før. Synes nemlig ikke helt at and er hverdags mad. I år valgte jeg at købe et par andebryster og ikke en hel and. Men egentlig kun fordi vi var to. Børnene ville hellere have kylling 😉

Jeg valgte at lave anden med appelsin. Jeg elsker and og appelsin sammen. Det giver en meget lækker friskhed til retten. Jeg sprang lidt let over rødkålen og havde købt en sukkerfri udgave. Men den kan selvfølgelig godt laves selv, hvis man har lyst til det. Der er en lækker opskrift her med æbler.

Under dagens opskrift kan du se flere opskrifter på and, hvis du mangler inspiration 🙂

Røget andebryst 3

Røget andebryst med limeæbler og sprøde ostechips

andelår 3

Grillet møre andelår med blomkål.

and

And i Römertopf

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *