And i Römertopf

and

Lækker saftig og sprød andesteg. Denne andesteg fik vi på mortens aften, men jeg har gemt opskriften til jer, her til december. I får den allerede her i december så I kan få bestilt jeres juleand i tide. Jeg brugte en af dem jeg havde bestilt fra TP-netmarked. Jeg tror aldrig at jeg har fået en bedre andesteg. Den var så mør og saftig. Faktisk er andestegen netop på tilbud i disse dage, så det er med at få købt nu;-) Vi havde gæster den aften og de roste også andestegen. Jeg prøvede at tilberede andestegen på en anden måde, end jeg plejer. Det kom i Römertopf, hvilket gjorde det nemt, men bestemt også meget lækkert. Jeg lavede også fyldet på en anden måde. Men det var nu ikke helt selvvalgt. Jeg havde nemlig glemt at købe svesker, så jeg måtte tænke alternativt. Heldigvis  havde jeg en pose abrikoser. Og nu bruger jeg aldrig svesker igen. For første gang blev fyldet spist op;-)

Der var rigeligt med kød til os 6 personer. Også selvom børnene spiste som fuldvoksne mænd – eller PCOkvinder;-) Det var ikke sådan en and, der forsvinder under stegningen. Nej, hvor har jeg bare prøvet det mange gange. Man tror man har massere af mad, og så er andestegen bare reduceret til 100 g kød, når den er færdig. Det skete heldigvis ikke med denne, hvilket jo også siger ldit om kvaliteten.

Det her skal vi have igen juleaften:-))

And 2

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *