And på 5 måder – inspiration til Morten´s aften.
På tirsdag er det Morten´s aften. Det betyder jo at mange af os skal spise andesteg 😉 Derfor har jeg samlet nogle af de lækre opskrifter med and, som findes her på bloggen. Du får hele 5 bud på and. De er alle tilberedt på forskellige måde, så du frit kan vælge lige det der passer til dig 🙂
And er faktisk noget af det bedste. Desværre får vi det ikke ofte nok. Hvorfor ved jeg faktisk ikke. Tror det er noget jeg må ændre lidt på 😉
Til dig der er så heldig at blive inviteret ud at spise på denne aften – så fortvivl ikke. And er fyldt med al det gode fedt, så dyk du bare ombord i andestegen. Spis skinnet og nyd det 😉 Lidt sauce går som regel også. Kartoflerne reagere mange PCOkvinder på, så dem skal du nok holde dig fra. Medbring evt. selv en salat eller bed om det. Og nyd så rigeligt med and 😉
Håber I får en skøn aften med god mad og dejlige venner/familie ved jeres side 🙂
Dette er en lækker and fra Dyssegården, som jeg grillede for ikke så længe siden. Vi skal have tilsvarende på tirsdag, for det var fantastisk. Grillet and med rosmarin/appelsin og rosenkugler.
En lidt mere traditionel andeopskrift er denne And i Römertopf. Det giver en helt fantastisk mør and, med lækker sauce til 😉
Andebryster er en nem måde at få and på, hvis man ikke er til at stå med en hel and. Det er også hurtigt at tilberede, hvis man har været på arbejde 😉 Her er det And a la orange.
Røget andebryst med limeæbler og sprøde ostechips er også et rigtig godt bud på en helt fantastisk middag. Det kræver dog at man har en grill eller rygeovn 😉
Andelår er også en mulighed . Her er de grillet og med lækkert blomkål til. Grillet møre andelår med blomkål og peanutdip.