Anmeldelse af “Graviditetskogebogen”.

Anmeldelse af ”Graviditetskogebogen”.

Indrømmet jeg er ikke gravid, har aldrig været og bliver det heller aldrig;-) Men jeg har glædet mig meget til denne bog alligevel. For jeg elsker opskrifter, især opskrifter der er til os piger med PCO. Der findes ikke mange kogebøger/opskriftsbøger til os og derfor synes jeg, at den var værd at kigge på. Og denne bog skuffer bestemt ikke:-)

Hvis du er gravid må bogen også være yderest interessant. Majbritt har samarbejdet med jordemoder Lotte Søgaard Hald Nielsen, om bogens mange oplysninger, om graviditetsgener og graviditetsbetinget sukkersyge. Bogen er delt op i de tre trimestere. Hvert trimester forklarer, hvad der sker i din krop i netop denne periode og giver gode tips. Der er bla. Tips til at komme kvalmen til livs,  nemme oversigter til måltiderne, oversigt over erstatninger for f.eks chips, lakrids osv.,  hvordan du kan blive sukkerclean, liste over gode mellemmåltider, retningslinjer til fastfood, fornuftige valg til når du køber ind,  nemme oversigter til hvad du kan spise når du f.eks har lyst til salt, sukker osv. Der er virkelig mange godt tips at hente her.

Alle de gode tips kan også bruges til os PCOpiger, der ønsker et lavt og stabilt blodsukker. Bogen gør det nemt og overskueligt.

Bogen har 120 opskrifter og de skuffer bestemt ikke. Majbritt har været meget opfindsom og jeg er vild med de opskrifter jeg allerede har fået prøvet. Opskrifterne er delt op efter:

Morgenmad ca. 18 opskrifter
Frokost ca. 11 opskrifter – samt 6 tips til madpakken
Salater og andet tilbehør ca. 21 opskrifter
Dip og dyp ca. 10 opskrifter
Kommandomad og nemme retter ca. 11 opskrifter (elsker denne kategori)
Små lækkerier for 2 ca. 6 opskrifter
Aftensmad for alle ca. 22 opskrifter
Brød og Kiks ca. 6 opskrifter
Kager, knas og lækkerier ca. 15 opskrifter

Af lækre opskrifter kan nævnes;
Gulerodshummus
Fræk sushisalat
Kyllingenuggets med jordskokchips og hvidløgsmayo
Granatæbleguf
After Eight-muffins
Og mange, mange andre skønne opskrifter………

”Graviditetskogebogen” får 5 ud af 5 stjerne fra mig. Den er velskrevet og meget inspirerende.

Du kan få en forsmag på bogen her http://issuu.com/gads-forlag/docs/5a3ad0092986445f9cb741126dee238f?mode=embed&layout=http%3A//skin.issuu.com/v/light/layout.xml

Du kan købe graviditetskogebogen her http://adoptionsverden.dk/boeger-og-film-1/andre-boeger-30/

.

2 thoughts on “Anmeldelse af “Graviditetskogebogen”.

  1. Jeg fik denne bog ind af døren for et par dage siden, og jeg er vildt begejstret. Fine teoriafsnit der ligger lige i forlængelse af “spis dig gravid” Det eneste der ærger mig lidt er at den ikke nævner PCO, når det nu er de samme principper den er bygget op efter – det var en chance for at gøre viden om PCO-lidt mere udbredt ..
    Men Majbritt er jo forlængst blevet tilgivet da hun i interviewet lovede lækkerier til PCO-piger i 2012 – så må jeg holder vejret i spænding.

    For mig kom bogen på det helt rette tidspunkt..idag har jeg været til 8-ugers scanning og set og hørt et lille hjerte slå – det var ganske ubeskriveligt..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *