Anmeldelse af Lowcarb-brødmix.

Anmeldelse af Lowcarb-brødmix.

Tirsdag dukkede en spændende pakke op med posten. Det var en pakke Lowcarb-brødmix, som importøren www.funktionelmad.dk havde sendt mig. Lækkert:-) Jeg gik straks igang med at afprøve det. Det skulle nemlig være super til os PCOpiger:-)

Jeg læste lidt på pakken og gik i gang. Det var super nemt. Bare tilsætte 3 dl vand og pulver i en skål. Rører sammen og hælde det i den form, som er med i pakken. Så skal brødet bages i en time. En duft bredte sig skønt i huset og henledte tankerne til bagedage før pco. Uhm,………… Jeg må så indrømme at brødet så lidt lille ud da det kom ud. Men tilgengæld er smagen helt i top. Det smager fantasktisk og mætter ekstremt. Jeg elsker friskbagt brød, så måtte straks prøve. Troede faktisk at jeg minimum kunne spise hele brødet. Men blev meget positivt overrasket over at efter to skiver der var jeg propmæt:-)

Jeg kan virkelig godt lide det her brød og smagsmæssigt får det 5 ud af 5 stjerner herfra. Det er fantastisk nemt at lave, så alle kan være med. Jeg forestille mig faktisk at have en pakke stående til weekender hvor lysten til bagerbrød er stor;-)

Her er hvad www.funktionelmad.dk selv skriver om brødmixet…….(og det lyder da super)

 

Lowcarb-brød

med solsikkefrø og græskarkerner

 • Kun 1 g kulhydrat pr skive!
 • Uden gluten, mælk og gær
 • Nemt at lave, ingen æltning nødvendig
 • Mætter længe

Har du fokus på kulhydrater og gluten, eller er du bare generelt optaget af sund kost? Så har vi udviklet det perfekte brød til dig. Med dette brødmix kan du bage dit eget lowcarb-brød helt uden gluten, mælk og gær. En skive af det færdige brød har blot 1 gram kulhydrat og 58 kalorier, men hele 8,5 gram kostfiber. Det er 36 % færre kalorier, 94 % færre kulhydrater og mere end fire gange så meget kostfiber som i almindeligt grovbrød. Det høje fiberindhold gør, at brødet holder dig mæt længere.

Nem tilberedning – ingen æltning eller hævning

Brødmixet skal kun blandes med vand og derefter bages i den medfølgende form. Brødet bliver saftigt og smagfuldt, smuldrer ikke og holder sig frisk i flere dage. Vores lowcarb-brød fås i helsekostbutikker og i webshops. Vejl. udsalgspris er kr. 59 for 250 g brødmix, der giver 530 g færdigt brød.

Du kan f.eks købe det her Low Carb brødmix

TIP: Efter at jeg har lavet dette brød en del gang efterhånden, vil jeg lige dele med jer at brødet bliver allerbedst når man lade dejen stå i skålen i ca. 10 minutter. Så bliver dejen helt tyk og har suget væsken. Det gør at brødet hæver mere:-)

8 thoughts on “Anmeldelse af Lowcarb-brødmix.

 1. -og man kan også godt dyppe to skeer i vand og istedet forme boller af dejen, eller tilsætte ekstra vand og smøre den ud til en pizza bund ( som skal forbages lidt, inden man pynter den), og så kan man selvfølgelig blande revet squash, ost og skinke i dejen og lave pizza boller, eller min yngligs: revet æble, lidt kanel og lidt grove stykker mørk chokolade:)

 2. Nej hvor er det altså spændende – så faktisk reklamen i et blad for det, men tænkte ja ja, det må jeg jo alligevel ikke.
  Er meget spændt på at høre hvad Ida siger til det?
  Er det GO, så skal jeg i hvert fald også prøve, også alle de ideer Mathilde nævner, jeg er helt salig ved tanken.

  Maria MB

  1. Jamen brødet er skam godkendt til os pcopiger af Frk. Skrump:-) Ellers ville jeg ikke bringe det:-) Så spis bare løs;-)

 3. jeg køber dem i min helsekost butik, det sælges desværre ikke i supermarkederne.. Men tilgengæld har jeg set dem i helsekost butikker i hele Jylland

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *