Asparges og ærtesalat med timianblomster

Asparges og ærtesalat

En skøn salat fyldt med smag og skønhed. Det er jo årstid for frisk dejlige asparges og de bruges flittigt her i huset. Jeg elsker asparges 😉 Jeg har så lige fået et krydderurtebed af min mand og det inspirerede jo med de smukke timianblomster 🙂

I det nye hus vi flyttede til sidste sommer, er der ingen have. Det vil sige at have er der, men kun græs 🙂 Jeg elsker jo at rode i jorden, men pga. min fibromyalgi er det desværre ikke noget jeg rigtig kan mere. Nu har min mand så anlagt et flot højbed til mig. Det er kæmpe og der er plads til en masse krydderurter. Jeg elsker det. Se lige her.

Krydderurtebed
Jeg ved godt at det ser lidt bart ud endnu, men der er sået en del ting, så det skal nok blive flot. Nyanlagte haver er bare lidt tomme at se på. Næste år er det nok mere spændende. “Træet” i midten skal jo også lige vokse til 😉 Men nu kan jeg få jord på hænderne og se tingene spirer 🙂 Faktisk står mit skrivebord lige ved vinduet, I også kan se på billedet. Så jeg kan sidde og kigge ud på det smukke bed. Fantastisk gave fra min mand ).

Bedet er faktisk også lige en god højde for børnene. Min søn har alt i øjenhøjde, så kan kan også rigtig følge med 😉 Min datter har fået lov til at plante et skole projekt – en kartoffelplante i mit bed. Måske kan I ane de spæde toppe helt til venstre i billedet 🙂 Det er bare hyggeligt.

Nå, det var jo salaten vi kom fra 🙂 Her er opskriften.

 

Asparges og ærtesalat 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *