Aubergineruller*
Skønt og lækkert tilbehør. De overraskede mig faktisk en del:-) Jeg er ikke den store auberginespiser, men havde bare lyst til at prøve noget nyt og spændende. På denne måde kommer aubergine til at smage rigtig godt. Min mand kiggede noget sur på aftensmaden, men overgav sig fuldstændig;-) Han endte med at spise hele tre ruller:-))
Jeg synes også at de ser flotte ud. Sådan lidt blæret;-) Så det er en nem og hurtig måde at score lidt point på den front;-)
Aubergineruller
-4 personer.
-4 personer.
1 Aubergine
150 g. Hytteost 4%
16 Grønne Asparges
10 blade Basilikum
lidt Helbladet Persille
1 fed Hvidløg
Salt og peber
.
150 g. Hytteost 4%
16 Grønne Asparges
10 blade Basilikum
lidt Helbladet Persille
1 fed Hvidløg
Salt og peber
.
Skær Auberginen i tynde skriver på langs. Jeg fik 8 flotte skiver af 1 aubergine og så de 2 ende stykker, som ikke kan bruges her. Gnid stykkerne salt og lad dem ligge i en halv times stid. Skyl auberginestykkerne og tør dem. Steg dem nu møre på en pande (eller på grillen).
Knæk det træagtige af aspargesne og damp dem i et par minutter. Der skal stadigvæk være bid i dem.
Rør hytteost med basilikum, persille og hvidløg. Smag fyldet til med lidt salt og peber.
Læg en skive augergine og læg lidt hytteost på. Læg derefter 2 asparges på og rul sammen. Fra bunden (der hvor det grønne sad) mod toppen. Hermed er dine aubergineruller færdig:-)
Mums, hvor ser de lækre ud. Sådan nogen kunne jeg godt finde på at lave 🙂
Mange hilsner
Birthe
De ser rigtig lækre ud – og kønne samtidig. Jeg er heller normalt ikke den store auberginespiser, men en ferie til Sicilien fik mig på andre tanker.
Det ser rigtig lækkert ud. Hvad er det for noget kød du serverer til?
Det er kylling i vindruesauce https://pcoliv.dk/kylling-i-vindruesauce/ som smager helt fantastisk:-)
Hold da op, hvor var rullerne bare lækre!!