Avokadopandekager – opskrift fra en læser

14643162_10154527012916067_1552279858_n

 

Jeg har modtage en fantastisk besked, som jeg bare må dele med jer. Beskeden indeholdte en opskrift som jeg synes ser spændende ud. Men læs lige det her 😉

Min kæreste har fået konstateret PCO og jeg har kikket lidt rundt på jeres hjemmeside med retter.  Jeg gik der efter i køkkenet, og fandt på en ret med avokadoer, som faktisk smager rigtig godt.  Så jeg ville dele den opskrift med jer, hvis det er noget i kan bruge til jeres kost osv.  Med venlig hilsen Mads

Jeg er taget med storm 😉 Tænk at have en kæreste som går 100% ind i kampen. Giver så meget støtte at han lige frem udvikler nye opskrifter og ikke mindst tilbereder det til en. Jeg er dybt misundelig. Den kære mand har selvfølgelig fået mange rosende ord med på vejen, for det er da at støtte og virkelig vise kærlighed til den man elsker 🙂 For mange kvinder er det forbundet med dyb ensomhed at have PCO. Så hvor er det fantastisk at læse, om en mand der bare er der 🙂 Dem må vi have flere af 😉

Mange tak til Mads for den dejlige opskrift 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *