Bøf med champignons og rødvinsauce.
Ja, i dag plejer jeg for min kære mand lidt. Han har arbejdet hårdt med al den sne der skulle skovles væk. Så menuén var lækker bøf, tilbehør og ikke mindst kartofler til ham:-) Jeg fik nu blomkålsrøstis:-) Og et par dejlige øl til. Skøn lørdags middag:-) Se link på Provence grøntsager og blomkålsrösti nederest i indlægget.
Bøf med champignons og rødvinsauce.
2 Bøffer
1 bakke Champignons
1 dl. Rødvin
2½ dl. Piskefløde
1 okse Terning
Salt og peber
Steg bøffer efter behag. Disse var knap så tykke, så de fik 2 minutter på hver side. Smag dem til med salt og peber. Tag dem af panden og dæk dem til. Rist de udskåret champignons et minutstid, tilsæt rødvin, piskefløde og terningen. Smag til med salt og peber. Lad saucen koge godt ind, så den bliver dejlig tyk.
Provence Grøntsager: https://pcoliv.dk/?p=1126
Blomkålsrösti: https://pcoliv.dk/blomkals-roser/
Det ser lækkert ud!
Har du et link til blomkålsrøstien?
Hej Karina.
Den er lagt ind nu. En lille forglemmelse:-) Godt du siger til – tak.