Børn i balance – Ny kogebog


Mangler du inspiration til dine børns mad? Så er min nye kogebog noget for dig:-) Jeg har haft min søde datter på 5 år, med i køkkenet. Sammen har vi lavet disse 38 lækre opskrifter. Opskrifterne er almindeligt hverdagsmad og der er mange hurtige lette retter til den travle familie. Alle opskrifterne er uden sukker og hvedemel. 24 af opskrifterne er helt uden mel.
Min datter har været med til at lave nogle af opskrifterne og givet alle opskrifterne sjove navne. Det  har vi hygget os meget med. Hvis maden hedder noget sjovt, så er det lidt nemmere at spise. Bogen er fyldt med idéer til hvordan man kan gøre PCOvenlig mad spændende, så selv børn vil spise det.

For mig har det ofte været en udfordring at få mine børn til at spise PCOvenligt mad. Lige indtil jeg fandt ud af at lave maden spændende og sjov. Nu er der ingen problemer. Det er endda blevet en sjov leg her i huset, at finde på navne og nye anretningsmuligheder til maden.

Opskrifter er som skrevet, uden mel og sukker. Det gør også opskrifterne velegnet til børn med diabetis og glutenallergi. Men også til familien der vil leve sundt. Nogle af opskrifterne kan børnene være med til at lave, andre af opskrifterne kan mor eller far lave.

Børn i balance indeholder opskrifter på aftensmad, fastfood (lette retter), Kage og bagværk og Snacks.
De næste 3 dage – til og med mandag – får du rabat på bogen:-)

Børn i balance kan downloades gratis som E-bog 

Her er lidt billeder fra bogen.
Download Børn i balance som E-bog her

.
.
.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *