Baconnaise

Dette er den mest fantastisk dip, men kan forestille sig. Den er intet mindre end fantastisk 😉 Bare ordet – Baconnaise……………… Uhm, mine tænder løber allerede i vand 😉 Man kan bruge det dip til kød, kartofler, grøntssagsstave, chips osv. Men også som smørelse i burger eller sandwich 😉 Der er faktisk ikke det den ikke kan bruges til.

Man kan lave den i to forskellige udgaver. Enten kan man bruge fedtet fra baconen til at lave mayonnaisen af. Det giver en meget intens baconsmag. Man kan også lave en almindelig mayonnaise og så komme stegt bacon i den. Nogen vil nok mene at det er en lidt sundere udgave (hvis man kan snakke andet end mentalt sundhed her). Man kan helt selv vælge 🙂

Det er ikke meget jeg får arbejdet med bloggen her for tiden. Men tænker jeg er lovligt undskyldt 😉 Jeg skal nok give bloggen mere omsorg, når jeg kommer ovenpå igen. Jeg er faktisk allerede begyndt at tænke lidt i de baner igen 🙂 F.eks er jeg ved at undersøge om jeg stadigvæk har PCOS, når jeg har fået fjerne underlivet. Svend Lindberg har skrevet til mig at det kan jeg godt have, men han vil gerne uddybe det i en telefonsamtale.  De mange gynækologer på hospitalet har givet mig mange forskellige svar på det spørgsmål. Så er meget spændt på hvad Svend han mener 🙂 Men det skal I nok blive opdatere om.

 

Baconnaise - Kopi mini

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *