Baconringe og kalveculotte

Bacon ringe og kalveculotte

Bacon skal der til når man griller;) Når man kigger i diverse grillforums på nettet, så overvejer man om de er sponsoreret af et bacon firma, for alt bliver viklet med bacon. Og jeg elsker bacon. Bare ikke hver dag 😉 Men et par gange om ugen er det dejligt at få. Den her opskrift på baconringe er helt fantastisk. Den er netop en ide for et af de her grillforums (kan ikke huske hvilket, da det er over alt).

Jeg tøvede lidt med at prøve det, da jeg synes det skulle bruges vildt meget bacon til så lidt. Men jeg kan kun anbefale det. Baconringene smager absolut fantastisk.  Det er blevet lavet flere gange her i løbet af sommeren og er bare mums. Man kan ikke spise mere end et par stykker, så kaloriemæssigt går det også.

Og så ved jeg at jeg lovede jer en anmeldelse af bogen “Protein” i dag. Men så at bogen først udkommer d. 20, og man må ikke anmelde inde udgivelsen. Så I må vente et par dage endnu på den anmeldelse 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *