
Baconringe og kalveculotte
Bacon skal der til når man griller;) Når man kigger i diverse grillforums på nettet, så overvejer man om de er sponsoreret af et bacon firma, for alt bliver viklet med bacon. Og jeg elsker bacon. Bare ikke hver dag 😉 Men et par gange om ugen er det dejligt at få. Den her opskrift på baconringe er helt fantastisk. Den er netop en ide for et af de her grillforums (kan ikke huske hvilket, da det er over alt).
Jeg tøvede lidt med at prøve det, da jeg synes det skulle bruges vildt meget bacon til så lidt. Men jeg kan kun anbefale det. Baconringene smager absolut fantastisk. Det er blevet lavet flere gange her i løbet af sommeren og er bare mums. Man kan ikke spise mere end et par stykker, så kaloriemæssigt går det også.
Og så ved jeg at jeg lovede jer en anmeldelse af bogen “Protein” i dag. Men så at bogen først udkommer d. 20, og man må ikke anmelde inde udgivelsen. Så I må vente et par dage endnu på den anmeldelse 🙂
Baconringe og kalveculotte
-4 personer
800 g. kalveculotte
2 fed hvidløg
salt og peber
Baconringe
2 løg
16 skiver bacon
Tomatsalat
8 tomater
1 peberfrugt
1 løg
basilikum
Rids kødet på fedt siden. Fjern sene på undersiden af kødet. Gnid stegen godt med hvidløg, salt og peber. Læg kødet på en var grill (ca. 225 grader) og grill kødet i ca. 30-40 minutter (alt efter hvor rødt det skal være). Lad stegen hvile i min. 15 minutter.
Skær løgene i tykke ringe. Tag de inderste ringe ud og snog baconen omkring de to yderste ringe. Du skal bruge 2 skiver bacon til hver løgring. Grill løgringene til du har lækker sprød bacon.
Skær tomaterne i skriver, hak løg og peberfrugt fint og drys med basilikum. Giv det evt. et par dråber lækker oliven olie (ikke med i energiberegningen).
Energiberegning pr. person
430 g. 478 kcal. 12 % kulhydrat, 37% protein, 51% fedt.