Baconruller
Min kære gamle mormor ville have fødselsdag i morgen. Og derfor kom jeg til at tænke på hende. Hun havde fem retter som vi altid fik. Fem retter som hun var god til på sin måde. God gammeldags med. Sovs (og ja det var sovs), kartofler og kød. Ikke en ærlig grøntsag;-) Men jeg elskede at spise hos hende:-) Kom til at tænke på en af de fem retter. Benløse fugle. Kiggede lidt i køleskabet og fandt på at lave en lidt alternativ udgave. Mens vi spiste sendte jeg et par tanker til mormor:-) Jeg fik stegte grøntsager til.
Denne post genposter jeg, næsten et år efter udgivelsen, da vi i aften skal have retten:-) Og jet tænker at flere af jer kan blive inspireret af retten. Den smager helt fantastisk:-)
Baconruller
4 koteletter
8 skiver Bacon (en pakke)
1 squash
Persille
Salt og peber
1 Svineterning
Maizena til jævning (undlades hvis du spiser LCHF. Brug f.eks mandelmel)
Del/flæk koteletterne igennem, så du har 8 stykker kød. Bank dem godt flade og tynde. Læg en squashstav og lidt persille i den ene ende af et kødstykke. Rul det stramt og rul et stykke bacon udenom. Dette gentages på resten af kødstykkerne. Brun alle baconrullerne godt på alle sider. Hæld vand ved, så de er ca. halvt dækket. Lad rette simre i ca. 30 minutter. Tag baconrullerne op. Tilsæt lidt persille og kog saucen op. Jævn med maizena og smag til med salt og peber.
Tip: Rødvin eller piskefløde gør bestemt intet i denne ret;-)
.