Bagerina – nye spændende bageprodukter

Ja, det vil så sige nye i min verden;-) Jeg har længe haft kig (flere år) på de her produkter i Sverige, og opdagede så her at de endelig er kommet til Danmark. De produkter jeg snakker om er brød og kagemix fra Bagerina. Og uhmmm, I kan glæde jer;-) Jeg har som altid været forsøgskanin for jer (det er sååååå hårdt). I får en rabatkode senere i indlægget, så læs med;-)

bagerinakanelbullar_wm

Først lidt om produkterne. Det er Lowcarb Store Denmark der fører Bagerina produkterne. Det er i øvrigt en meget spændende shop, som du må kigge forbi hvis du prøver at spise færre kulhydrater. Der er mange spændende produkter. Shoppen ejes af Rikke og Thomas som selv lever efter Lowcarb principperne. Nå, tilbage til produkterne. Der er rigtig mange forskellige bagemix. Jeg kan nævne morgenstykker, kokoskage, tærtedej, Pizzabund, Chocolate Chips Cookies, citronkage, lyst toastbrød osv. Alle LCHF udgave og så vidt jeg kan se egnet til os PCOpiger.

Jeg er ret begejstret for at Bagerina skriver fuld indholdsfortegnelse på deres produkter, samt at der bliver brugt få, men super gode ingredienser. På Valnøddebollerne som var en af de ting jeg prøvede, der er indholdet: mandler, valnødder, sesamfrø, loppefrøskaller (Husk), solsikkekerner, græskarkerner, hørfrø, bagepulver og salt. Det kan man da forholde sig til:-)

Rikke sendte mig tre produkter til at prøve. Tak for dem:-) Det første jeg forsøgte var Svenske kanelboller. Man må ikke forvente de danske kanelsnegle. De her bliver lidt mere kageagtige. Sprøde udenpå og bløde indeni. Smagen er rigtig skøn. Desværre blev mine billeder af kanelboller ikke gode. Men I må stole på mig når jeg siger de var flotte og smagte skønt:-) Jeg lavede mine i muffinsforme og det gav dem et udseende af kager,

Valnøddebollerne blev fantastisk. Wow siger jeg bare. De lignede rundstykker fra bageren. Jeg satte dem af på bagepladen med en ske og glattede dem bagefter med en våd ske. Det gav en rigtig flot overflade.

boller fra Bagerina

Til sidst har jeg prøvet Mørkt hørfrø og mandelbrød. Det minder om rugbrød og smager rigtig godt med pålæg på. Især noget med rørær – Guf. Brødet har modsat andre bagemix til LCHF en smag af Anis. Det synes jeg var super lækkert til en forandring:-)  Dette brød består af: hørfrå, mandelmel, loppefrøskaller, bagepulver, anis, fennikel, solsikkekerner og salt. Det er fantastisk at kunne købe sådanne enkelte produkter:-)
Brød fra bagerina

Man skal være opmærksom på at man skal bruge andre ingredienser end vand i disse bagemix. F.eks æg og kvark. Men tilgengæld synes jeg at disse bagemix er superbillige. De er nemme og lige til at lave. Vi er blevet enige om altid at have nogle af dem i huset, da det vil gøre at min kære mand også kan lave lidt i køkkenet engang imellem. Han synes det er så besværligt at bage og får det ikke gjort. Men disse mix vil han gerne, fordi de er så nemme. Det betyder jo at jeg engang imellem kan få serveret kage og brød – UDEN selv at  have bagt det;-)

Som sagt har jeg kun afprøvet tre af produkterne, men jeg må indrømme at jeg skal afprøve dem alle, for de er et hit her i huset. Synes også at de giver et resultat som jeg ikke selv kan få frem.

Jeg har været så heldig at få en rabatordning med Rikke. Det betyder at I kan få 5% på alt hvad I køber i  Lowcarb Store Denmark. I skal bare skrive at I er medlem af PCOliv i bemærkninger (når I bestiller).

.

2 thoughts on “Bagerina – nye spændende bageprodukter

  1. Kan se nogen af deres produkter indeholder kartoffel fibre og det er vel ikke godt for os pco piger?

    1. Frk. Skrump har sagt god for dem, så det fungerer fint for mig:-) Tænker det afhænger af mængden i produktet. Synes Ida skrev noget med at fibre ikke optages i kroppen. Ret mig lige hvis jeg husker forkert:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *