Banankage – af Karoline Mathilde Skelmose Vingborg

Jeg har fået denne opskrift af Karoline. I kan se original opskriften her http://pco-verden.dk/index.php/da/opskrifter/kager/29-banankage. Uhm, jeg synes kagen ser lækker ud:-)

Banankage
10 stykker

2 æg
150 g sukrin
150 g kamutmel
150 g fint hakkede mandler
2 tsk bagepulver
lidt vaniliepulver
2 bananer
200 g kvark
2 spsk flydende margarine

Fremgangsmåde

  • pisk æg og sukrin luftigt
  • bland alle de tørre dele sammen
  • tilsæt kvark, banan, flydende margarine og de tørre ingridienser
  • bland godt sammen
  • held det i en form og bag ved 175 grader i ca. 30 min

.

5 thoughts on “Banankage – af Karoline Mathilde Skelmose Vingborg

  1. Lige et par spørgsmål, hvilken str form? Er det varmluft eller alm ovn? Og hvor i ovnen, midt i, i bunden eller?

    Jeg brugte fromage frais i stedet for kvark og perfect fit i stedet for sukrin og det hele fungere fint, dog synes jeg at jeg måtte bage den længere og skifte lidt i mellem alm og varmluft og rykke den ned i bunden så den ikke blev alt for brændt i toppen, derfor mine spørgsmål. Men manner hvor smager den godt 😛

  2. Jeg har lavet denne kage i dag, bare i muffinsforme. De smager skønt!
    Jeg brugte fromage frais 6% i stedet for kvark.

Skriv et svar til Dorte Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *