Barbecue-blomkål med skilt urtecreme – fra bogen “Salattøsen, kål hele året rundt”.

 

Jeg har lovet jer en virkelig lækker ret fra bogen Salattøsen, kål året rundt. Jeg synes retten ser så lækker ud og den må klart prøves her i weekenden. Det er jo ikke noget nyt at grille blomkål, men Salattøsen får det virkelig til at se lækkert ud. Og når jeg ser på ingredienserne, er jeg slet ikke i tvivl om at det smager godt.

I morgen får du endnu en opskrift fra bogen, og der kan jeg love lidt julestemning 😉

Du kan læse min anmeldelse af bogen lige her. Salattøsen, kål hele året rundt og bogen kan bla. købes her, hvis det har interesse.

 

Hvis du er til blomkål på grillen, så se også vores opskrifter på lækkerierne. Her er bla. Spicy crispy blomkål og Grillet spicy blomkål. Blomkål er en fantastisk grøntsag at grille, fordi den er fast i det. Den tager også nemt smag til sig og det gør, at man kan krydder den godt 😉 Der ligger selvfølgelig mange flere opskrifter på bloggen med grillet blomkål, men de to nævnte er vores egne favoritter. Og mon ikke at den nye her også kommer med på listen – det tror jeg 😉

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *