Billigt mandelmel fra Tyskland:-)

 

Jeg har tidligere fortalt om mit køb af mandelmel fra Tyskland og Sverige i dette indlæg. Men jeg må indrømme at jeg har slettet indlægget, da produkterne bare ikke er gode nok. De viser sig at være meget forskellige, for hver gang man bestiller det og det er meget besværligt for jer læsere. Pris og kvalitet hænger sammen. Det har jeg måtte konstaterer:-)  Derfor har jeg valgt at slette min tekst i dette indlæg og fortælle at jeg igennem det sidste års tid fast har brugt dette Mandelmel. Du kan købe det hos Viivaa .

 

 

10 thoughts on “Billigt mandelmel fra Tyskland:-)

 1. Jeg kender desværre ikke lige nogle sider du kan handle på, men ja, man kan som regel spare en helt del på diverse nødder i Tyskland 🙂 har ofte købt 1 kg mandler til 50,- og vi køber små 200g(eller var det 100?) poser af mel til lidt under 1 euro. Men synes der er nogle ting jeg endnu ikke har fundet i Tyskland, heller ikke i helsebutikken, fx Bygmel og Kamutmel, men det kan garanteret fås et eller andet sted. Sukrin sparede man vist ca. 10-15 kr på, men de søder mange “diæt” produkter med fruktose og nogle gange maltitol.
  Uh, jeg elsker at handle i både Tyskland og Sverige, de har nu så mange anderledes ting end her 🙂 men Tyskland er nu billigere i helseafdelingen end Sverige…

 2. Det ser da rimeligt billigt ud – er kun nået gennem den svenske endnu.

  Jeg har ikke lige et tip til en billig forretninger, men når jeg bager med mandelmel, så blender jeg bare hele mandler (med skræl på). 1kg mandler hos den lokale grønthandler koster 80 kr.

  Det var mit tip:-)

  1. Hehe, undskyld, men jeg kan ikke lige lade være.

   “Skrald” er det du smider ud. Det, der sidder på en mandel er en “skræl”.

   1. Helle – Desværre er den kommentar du spørg på, fra 2011 og tror ikke det kan købes mere til den pris 🙂 Desværre.

 3. Jeg var på sommerferie i malmö og købte et kilo mandelmel fra et almindeligt supermarked med hjem – jeg var lidt usikker på om jeg fik det brugt så derfor “kun” 1 kilo. Jeg blev hurtigt meget begejstret for mandelmelet og begyndte at lede på nettet efter mandelmel i sverige og england.
  jeg fandt siden http://www.spicesofindia.co.uk hvor de sælger mandelmel i mange størrelser, hvis man køber for mere end 30pund koster forsendelsen tik dk kun 7pund. Jeg købte 5kg mandelmel og betalte 446 kg (forsendelse inc9 Jeg synes at det var en fin pris da det så kommer til at 44,6 kr pr 500gr og det kan jo hurtigt koste over 100 kr i helsekostforretningerne herjemme. Jeg foretog bestillingen i tirsdags og i dag fredag kom det allerede – fantastisk hurtigt. jeg skriver igen når jeg har bagt noget med melet – er spændt på om kvaliteten er lige så god som den fra sverige.

 4. Hej
  Jeg har fundet frem til en tysk side med “Living Low Carb” hvor de også sælger mandelmel. I beskrivelser står der, at melet ikke er “entölt”, dvs. det er ikke deolieret og beholder dermed alle mineralstofferne og vitaminerne.

  Siden er her: http://living-low-carb.de/Low-Carb-Diverses/Mandelmehl::83.html

  Hvis du vil have hjælp til lidt kan jeg sagtens hjælpe.

  Jeg ved ikke om det er en billig side, har ikke købt noget fra den endnu, men den er klart med i mine overvejelser. Har indtil videre altid bare malet det selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *