Blomkålsmos med bacon og forårsløg.
Denne opskrift på blomkålsmos er bare lækker:-) Bacon er jo altid godt;-) Min mand er vild med det og undværer gerne kartoflerne for denne ret:-) Man kan også prøve at tilsætte krydderurter, det giver også en lækker smag.
Blomkålsmos med bacon og forårsløg
1 Blomkål
2 forårsløg
1 grøn Peber
1 pakke Bacontern
2 spsk. Creme fraish 9%
Salt og peber
Skyl blomkålen og skær den i småbuketter eller skiver. Kog det til det er helt mørt (ca. 30 minutter). Rist baconen sprød på panden. Hak forårsløg og peberfrugt fint. Når blomkålen er kogt, hældes vandet fra og damp blomkålen lidt. Mos så blomkålen med en stavblender. Tilsæt salt, peber og creme fraish. Rør til en jævn mos. Derefter tilsættes forårsløg, peberfrugt og bacontern.
.
Det ser simpelthen fantastisk ud! Herhjemme har jeg en mand der HADER blomkål i alle afskygninger, mens jeg selv elsker det, og dette bliver nok en af de ting jeg bliver glad for ikke at skulle dele hæhæ 😛
Uhhmmm, det lyder lækkert… Hvad er det for noget sovs, du har med på billedet?? Fik lige en ustyrlig lyst til gullasch da jeg så det.. 😉
Det var også lækkert;-) Det er noget a la det her jeg fik til https://pcoliv.dk/irsk-stuvning/ Bare med kylling:-)
Lavede ikke en opskrift på det, da det mindede for meget om opskriften på Irsk stuvning:-)
Prøv at putte friskost naturel (eksempelvis den fra Levevis) i i stedet for creme fraiche. Det gør mosen mere fast i det og desuedn booster det også protein-indholdet.
Lyder lækkert, Anita:-)
Mmmmmmhhhhh, det smagte altså bare super lækkert. Selv manden kunne lide det… Det har nok noget at gøre med baconen 😉
Ja, der er bare et eller andet med mænd og bacon;)