Blomkålsmos

 

 

Dejlig mos, der minder mig en lille smule om kartoffelmos. Vi får det tit, da det er godt til at få sauce op med:-) Man kan komme lidt os i, hvis man kan lide det og vil have en lidt tykkere konsistens.

 

9 thoughts on “Blomkålsmos

 1. Jeg er lige begyndt på PCOkost og er bare lykkelig over at finde din blog. Det er nogle super idéer du har. Som nu den her. Det havde jeg ikke selv fundet på:)

 2. herhjemme får vi meget blomkålsmos men vi laver det med pikant hvidløgsost eller en neutral friskost istedet for mælk/fløde. Det er et hit hos os!

 3. Jeg har lavet blomkålsmos et pas gange, og det smager jo skønt, men mit bliver altid lidt tyndt og vandet. Hvad mon jeg gør forkert?

 4. 1 Blomkål anvend metode med at dræne i en si. Tag da en skål og placer under sien så du har et godt underlag. Pres en dessert tallerken ned mod blomkålene så du presser så meget vand ud som overhovedet muligt.

  Smid blomkålen tilbage i gryden. Tilsæt 20 blade frisk basilikum og et fed hvidløg. En klat smør og en dl fløde. Blend med en stavblender.

  Det får en konsistens som kartoffelmos og jeg har aldrig smagt noget bedre da jeg spiste kartoffelmos.

  Hvis du er til LOW CARB så lav sådan en omgang lavagryde her til :http://www.madopskrifter.nu/Opskrifter/Lavagryde+med+kylling+og+bacon.opskrift?0=10882

  Brug pesto med chilli og 3 fed hvidløg og gerne 600 g. kylling.

  Så vil din krop takke dig for hver mundfuld du spiser.

 5. Kan ikke redigere ovenstående så husk lige at rive noget frisk muskatnød i den der mos og anvend salt og gerne fempeber til at smage til med.

 6. Tro jeg hælde for meget mælk i. Blev ret vandet men smagte fantastisk med ratautoli med kylling bryst og en light bearnaise sauce.. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *