Bøffer af striploin med squashsalat og balsamicoløg
En god bøf, det kan jeg godt lide 😉 Faktisk er det nok noget af det jeg alle helst ville spise hvis jeg fik lov 😉 Her har jeg købt et par ekstra lækre af slagsen og det kan godt betale sig. Livet er for kort til dårligt kød 😉 Jeg har lavet nogel super lækre løg til. De kan også bruges til hakkebøffer og gør enhver middag overdådig 😉
Opskriften har ligget lidt og er fra ca. en måned siden, hvor vi havde lækre friske squash i haven. Derfor den friske salat til. Man kan være heldig at finde små fine squash i butikkerne engang imellem, som kan bruges.
Bøffer af striploin med squashsalat og balsamicoløg 2 bøffer Balsamicoløg Squash salat Balsamicoløg Squash salat Bøffer
-2 personer
2 fed hvidløg
lidt oliven olie
salt og peber
2 store rødløg
2 spsk. olieven olie
2 spsk. balsamico
lidt salt
2 små squash
2 spsk. oliven olie
1 spsk. citronsaft
1 chili
evt. lidt sødestof
frisk oregano blade
Skær løgene i tykke skiver (ca. 1,5 cm). Læg løgene i et fad (se billede) og hæld olie, balsamico og lidt salt over løgene. Grill løgene ved svag indirekte varme ( ca. 150-180 grader) i 45 minutter. Hæld eller pensl gerne lidt af olien og balsamicoen over dem en gang eller to 😉
Rens og skær squashen i helt tynde skiver. Hak chilien fint og kom det i en lille skål. Tilsæt olie, citron og smag evt. til med lidt sødestof. Hæld dressingen over squashen og vend det forsigtigt rundt. Top med lidt friske oregano blade.
Gnid bøfferne med presset hvidløg, olie, salt og peber. Lad gerne bøfferne trække en times tid inden du griller dem. Grill bøfferne ca. 2 minutter på hver side. Lad bøfferne hvile ca. 15 minutter inden servering.
De lækre bøffer inden de kom på grillen
Løgene inden grillen. Bare her ser de fantastiske ud 😉
Og så det færdige resultat. En middag der er en dronning værdi 😉 Jeg var i hvert et fald tilfreds 😉