Bøffer af striploin med squashsalat og balsamicoløg

US bøffer 1 - Striploin
En god bøf, det kan jeg godt lide 😉 Faktisk er det nok noget af det jeg alle helst ville spise hvis jeg fik lov 😉 Her har jeg købt et par ekstra lækre af slagsen og det kan godt betale sig. Livet er for kort til dårligt kød 😉 Jeg har lavet nogel super lækre løg til. De kan også bruges til hakkebøffer og gør enhver middag overdådig 😉

Opskriften har ligget lidt og er fra ca. en måned siden, hvor vi havde lækre friske squash i haven. Derfor den friske salat til. Man kan være heldig at finde små fine squash i butikkerne engang imellem, som kan bruges.

US bøffer - StriploinDe lækre bøffer inden de kom på grillen

US bøffer 3 - StriploinLøgene inden grillen. Bare her ser de fantastiske ud 😉

US bøffer 2 - Striploin

Og så det færdige resultat. En middag der er en dronning værdi 😉 Jeg var i hvert et fald tilfreds 😉

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *