Boganmeldelse – Spis dig slank, efter dit blodsukker. Af Arne Astrup og Christian Bitz

Denne bog har ligget alt for længe på mit skrivebord og den giver mig dårlig samvittighed. Men må indrømme, at jeg i al min sygdom bare ikke får læst. Jeg kan simpelthen ikke  koncentrerer mig om noget mere alvorligt end et ugeblad 😉 Og det er så gået ud over denne bog, hvilket faktisk er lidt synd synes jeg. Derfor tager jeg nu konsekvensen og bare beskrivelse af opskrifterne, kvaliteten og sådan et hurtigt overblik.

Al det teoretiske springer jeg over. Og det er første gang at det sker, men sådan må det blive denne gang.

Jeg har kigget lidt på opskrifterne og de ser faktisk overraskende gode og lækre ud. Flotte billeder og appetitlige opskrifter. Hvis man mangler inspiration til sundt mad, så kan disse opskrifter bestemt bruges. Der er alle uden kartofler, ris, pasta osv. Hvilket jo gør opskrifterne velegnet til os PCOkvinder. Der bliver dog brugt lidt sukker hist og her, men det kan man nemt erstatte.

Alt i alt ser det ud til være en interessant bog og jeg skal nok komme igennem den engang. Det er jo et lidt spændende princip at dele mennesker op i 3 udgaver efter deres blodsukker. Det gør mig lidt nysgerrig 🙂

 

Her er hvad forlaget Politiken selv skriver om bogen

Skal du skære ned på fedt eller kulhydrater, når du vil tabe dig og holde vægten bagefter? Det har forskerne skændtes om de sidste 30 år, så der er ikke noget at sige til, hvis du er forvirret. Især hvis du har prøvet kur efter kur uden at opnå de resultater, du drømte om.

Endelig har videnskaben fundet forklaringen: Hvem du er, og hvordan dit personlige sukkerstofskifte er indrettet, er helt afgørende for, hvilken kur der virker for dig.

For nogle mennesker fungerer det fremragende at skære ned på fedtet og passe på portionsstørrelserne, mens andre opnår resultater ved at skære ned på mængden af kulhydrater eller vælge de rigtige af slagsen.

Vælger man den gale strategi, bliver man typisk skuffet. Den virker ikke, og i værste fald tager man ligefrem på.

Men nu er det slut med at spilde tiden på fejlslagne slankekure, lover Christian Bitz og Arne Astrup. I denne bog præsenterer de Danmarks første videnskabeligt dokumenterede guide til personlig ernæring, nemlig en køreplan i tre spor. De hjælper dig med at finde ud af, om du skal følge planen for Type A, B eller C og giver dig alle de redskaber og madopskrifter, du har brug for, til at opnå et effektivt og varigt vægttab med den kost, der virker bedst for dig.

I Spis dig slank efter dit blodsukker får du bl.a.:

 

  • Test: Er du Type A, B eller C?
  • Kostplaner til et effektivt vægttab for dig
  • Råvareguider
  • 50 nemme opskrifter – i A, B og C-version

Du kan også se et stort uddrag af bogen her hos Politikens forlag.

 

 

Hvis bogen interessere dig kan du købe bogen her

Spis dig slank – efter dit blodsukker.

 

Fakta om udgivelsen
Forfattere:
 Arne Astrup og Christian Bitz
Titel: Spis dig slank – efter dit blodsukker
Udgivelse: 26-09-2017
Forlag: Politikens Forlag
Omfang: 200 sider
Vejl. pris: 270,00 kroner
Kan købes her: Politikens forlag

Spis dig slank mini

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *