Boost din fertilitet – gratis webinar med Maria Dior

mave

Nu har du mulighed for at deltage helt gratis i et webinar og lære hvordan du kan booste din fertilitet 🙂 Det er Maria Dior der afholder det spændende webinar. Og Maria kender vi jo her fra brevkasse på PCOliv.dk. Hun er ernæringsfysiolog, personlig træner, massør og coach, så der er meget erfaring at hente der 🙂 Du kan evt. læse mere om Maria på hendes hjemmeside Fitfamily.dk

I tilfælde af at du ikke ved hvad et webinar er (og det er vi mange der først lige har fundet ud af), så er det et kursus du kan tage hjemme i din stue. Du skal bruge din computer og skal logge ind på det anførte tidspunkt. Så sidder du der i din stue og bliver klog, inspireret og kan hygge dig 🙂 Det er så smart. Du kan endda  have morgenhår og søndagstøj på;) Jeg elsker det 🙂 Jeg har selv deltaget i et par af Maria´s webinar og det er nemt at finde ud af. Så husk at få tilmeld dig 🙂

Om det gratis webinar – Boost din fertilitet (Maria´s tekst)
Et gratis webinar for dig der ønsker at vide mere om kroppens hormoner, systemer og hvordan man, via kost, træning, søvn, stress, og andre faktorer, direkte påvirker kroppens systemer, og hvordan det kan have en betydning på ens fertilitet.
Vi taler om den nye e-bog boost din fertilitet, og om hvordan du kan hjælpe din krop til at opnå hormonal balance, hvad enten du er uforklarligbarnløs, lider af PCOS, endometriose, fibromer, overvægt, er i gang med behandling ved en klinik eller andet.
Du vil få konkret information om hvilke faktorer i dit liv der bliver påvirket af dine hormoner, og du får mulighed for at stille spørgsmål relateret til emnet eller bogen efterfølgende webinaret.

Et webinar er et online foredrag, som foregår fra din computer der hvor du er. Du kan derfor følge med både hjemmefra og ude, så længe du har tilmeldt dig forinden, og har internet forbindelse.
Du skal bruge en computer for at kunne se webinaret.

Vi har oprettet eventet i samarbejde med PCOliv.dk, Min-Mave, Ciconia fertilitetsklinik og Norsk fertilitetsforbund.

Du skal tilmelde dig ved at sende en mail til booking@fitfamily.dk med emnet: “tilmelding til boost din fertilitet webinar”
der er 150 pladser på webinaret, for at kunne besvare alle spørgsmål fra deltagere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *