Broccoli og bønne salat
Skal du grille i weekenden? Måske til Sankt Hans? Så er det her det absolutte bedste grill tilbehør:-) Jeg er så vild med denne salat at det bliver lavet mindst en gang om ugen i øjeblikket. Den er frisk, smagfuld og bare lækker. Den gør det ud for dip til kødet og man kan skifte grøntsagerne ud efter behag. Dette er dog den bedste kombination jeg her nået frem til:-)
Jeg håber på rigtig dejlig vejr på søndag:-) Vi skal lave bål i haven. Vi starter allerede om eftermiddagen, da det jo er hverdag mandag og børnene ikke skal for sent i seng. Vi skal lave snobrød, kyllingespyd og slutte af med popkorn. Børnene får nok også pølser. De glæder sig vildt, så det har bare at være godt vejr:-)
Jeg ønsker jer alle en rigtig dejlig Sankt Hans:-)
P.S Det er en lækker tunsteak jeg får til på billedet.
[password-protect]
Broccoli og bønne salat
1 broccoli
100 g. bønner
1/2 løg
1 rød peberfrugt
2 gulerødder
250 g creme fraiche 38%
250 g. creme fraiche 18%
1 håndfuld krydderurter (jeg brugte dild og timian)
2 spsk. oliven olie
saft fra 1/2 lime
salt og peber
Topping: 1 pakke bacon
Snit bønnerne fint og kom det i lidt kogende saltet vand. Skær broccoli ud i små buketter og tilsæt det i kogevandet. Kog i 2-4 minutter alt efter hvor meget bid du ønsker i dine grøntsager. Hæld vandet fra og afkøl grøntsagerne.
Bland creme fraiche med oliven olie og limesaft. Tilsæt finthakket krydderurter, salt og peber. Snit løg meget fint og bland i. Snit peberfrugt og gulerødderne fint (gulerødderne kan evt. rives) og bland det i. Tilsæt nu det kolde grøntsager og vend det forsigtigt rundt i blandingen. Til sidst pyntes med sprødt stegt bacon. Serveres koldt til grillet kød eller fisk.
[/password-protect]
1 thought on “Broccoli og bønne salat”