Brødmix med Chia og hamp – Nyhed

Brødmix

Der er kommet et nyt produkt fra Funktionel mad. Nemlig et nyt brødmix med Chia og hamp. Det er tilsvarende det lækre brødmix vi kender med solsikkekerner og græskarkerner. Jeg har prøvet at bage et brød for at kunne give jer en anmeldelse 🙂

Brødet er uden æg, mel, gluten, gær og soja. Det er rig på fiber, protein, omega 3 fedtsyrer og calcium. Så det kan da næsten ikke blive sundere 😉 Brødet skulle kunne fryses ned. Det skal bare skæres ud inden du lægger det i fryseren.

Brødet indeholder 1,5 g kulhydrat pr. skive, hvilket gør det velegnet til os PCOpiger

Pr. 100 g. ser indholdet sådan ud
164 kcal
8,9 g fedt
3,5 g kulhydrat
18,2 g kostfiber
9,3 g protein

For det kendte brødmix med solsikke- og græskarkerner, ser fordelingen sådanne ud

145 kcal
8,4 g fedt
2,5 g kulhydrat
21,2 g kostfiber
8,7 g protein

Så de to brød er meget ens. Smagen er dog slet ikke ens 🙂 Jeg er ellers glad for det gamle med solsikke- og græskarkerne, men må indrømme at jeg synes bedre om det nye 🙂 Det smager meget mere som rigtigt brød og har en mere rigtig krumme. Men mand opdagede faktisk slet ikke at det var low carb brød, som han spiste – før jeg fortalte ham det 🙂 Og det er vist en meget god anbefaling 😉

Brødet er lige så nemt at bage som det gamle. Det skal bare røres sammen, stå fem minutter og så bages i 1 time. Mere simpelt bliver det ikke. Jeg fik dog valgt en lidt for stor form, så mine skiver blev lidt små. Det må jeg lige huske til næste gang 😉

Brødmix 2

Og sådan så mit så ud, da det var bagt. Uhm, lækkert

Jeg har tænkt mig at skifte til det nye for fremtiden. Jeg har nemlig altid et par pakker stående i skabet, for engang imellem skal det bare gå hurtigt 🙂 Så er det bare ren luksus at hive sådanne en pakke ned for hylden og bage 🙂

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *