Burgerboller

Engang imellem længes jeg så meget efter fastfood og i dag er en af de dage. Jeg ville bare have en burger:-) Selve kødet er jo ikke et problem, men bollen er. Men prøv denne opskrift. Det er en grovbolle, men er faktisk ok til formålet.

 

 

 

 

 

15 thoughts on “Burgerboller

 1. Hej 🙂

  Bruger lidt samme opskrift, til madpakkebrød, prøv at komme blendet spinat i. De bliver grønne og er super lækre til tunsalat.

 2. Hej Emilie.
  Jeg ved det faktisk ikke. Tror sagtens du kan prøve, men du skal være forberedt på en anden smag. Bygmel og kamutmel smager meget forskelligt. Kamutten er meget mere sød og hvedeagtig. Vi hører gerne hvis du gør forsøget;-)

 3. Kan man bruge almindelig Durummel, eller er det ikke noget man må bruge som PCOer?? er ny i det her 🙂

 4. fantastisk gode boller. Har bagt dem i dag, skal lave burgere til familien i aften. SKØNT

 5. Hvor kan man købe kamutmel henne? jeg savner noget brød der ikke er sødt og det bliver det jo med eks. solsikkekerne samt mandelmel, hvordan er kamutmel i forhold til det. og nogen der ved hvordan man kan lave brød der ikke smager for sødt?

  1. Kamutmel smager skønt af hvedemel:-) Er dog meget groft. Du kan købe det i f.eks Superbrugsen, føtex og Kvickly.

   Kan du ikke prøve kamutbrødene, og så bare ikke komme sukrin i? Tænker det kunne virke.

 6. nej hvor er det altså en lækker bolle! Vi var helt vilde med den. Kom sesam ovenpå hvilket fik dem til at se helt rigtige ud!

 7. Har nu lavet bollerne 3 gange. De to første gange med tørgær, det kan jeg ikke anbefale, da bollerne bliver lidt for tunge.
  Tror jeg vil prøve at bage dem med bygmel og kamutmel næste gang.
  Men ihhh hvor er det skønt at kunne spise burgere igen 🙂 det er næsten som det plejede at være og kæresten syntes faktisk at disse burgerboller er bedre end dem man køber.
  Så tak for en god opskrift.

 8. Fantastiske burgerboller. Har lige fået konstateret PCO og er fuldstændig tom for ideer til aftensmaden. Så derfor er denne hjemmeside guld værd. Der er så megen information og inspiration. Tusind tak for hjælpen. Føler mig meget bedre rustet

 9. Hej alle sammen 🙂 Da jeg har læst nogle kommenrat om kamut nu er ok eller ikke, da det er en form for hvede blev jeg nysgerig. Jeg har fundet ud af at kamut er en meget gammel hvedesort som kun laves økologisk og kamut er godt hvis man skal have kost med et lavt GI. I kan selv læse lidt om sorten på http://www.aurion.dk/documents/00009.pdf
  Hilsen Rikke

 10. Min kæreste var så sød at lave disse til os i går aftes.
  De bagte ikke helt efter opskriftens anvisninger, da de stadig var “dejede” inde i midten efter 5 min. Vi prøvede os lidt frem med at skrue ned for varmen og give dem længere tid (10 min). Men sådan er ovne jo forskellige 😉
  Men resultatet i sidste var upåklageligt.
  Jeg følte ikke at jeg glip af noget smagsmæssigt, tværtimod. De smager af meget mere end almindelige hvide burgerboller og mætter meget bedre.

  Thumbs up, herfra. Tak for opskriften.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *