Bygmel – i mine opskrifter.

Bygmel findes i en del af mine opskrifter. Der er lige kommet en udmelding fra Netslank.dk, om at bygmel ikke kan bruges af os pcopiger mere, da nye målinger viser for højt GI. Jeg har spurgt mig lidt omkring og der er delte meninger om brugen af bygmel hos de forskellige diætister. Nogle mener at vi stadigvæk godt kan bruge det. Så det er lidt forvirrende:-)

Jeg vælger at følge anvisningerne fra Netslank.dk i mine fremtidige opskrifter. Og jeg vil med tiden ændre de eksisterende opskrifter, men desværre har jeg ikke tid til det nu. Vi er nemlig pludselig i den situation, at vi med en uges varsel skal være i Etiopien. Det er meget uventet, men også meget skønt at vi snart kan hente vores søn.

TIL INDBRUDSTYVENE – der bor andre i vores hus mens vi er væk:-)

Så min tid går i disse dage med panikpakning til 4-8 ugers ophold i ETiopien. Jeg skal nok skrive lidt mere om det hen ad vejen. Jeg synes bare at det er vigtigt for mig at komme med en udmelding omkring mine opskrifter med bygmel. Jeg synes det er synd at fjerne dem, så lader dem ligge og kigger på det om et par måneder:-) De skal nok blive ændret.

3 thoughts on “Bygmel – i mine opskrifter.

  1. Hvor er det skønt for Jer at I kan komme ned til Jeres søn!!!! Jeg krydser fingre for at alt går efter planen!!

  2. Meget fin udmelding med bygmel, læste også på Frøken Skrump om deres anbefalinger. Så må vi vel præve at begrænse det lidt.

    Hvor er det bare fantastisk, at I skal afsted efter jeres søn. Stort tillykke og held og lykke med rejsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *