
Chokolade parfait
OK, jeg er så allerede ved at få hedeslag;-)Bare tanken om hvor varmt det bliver i dag, får mig til at ønske mig i en kæmpe fryser;-) Heldigvis har jeg overstået at handle, da jeg kørte meget tidligt af sted. Så nu kan jeg blive indenfor indtil jeg skal hente børn.
Og så takker jeg for at jeg har denne lækre is i fryseren. Den skal nok blive spist senere i dag;-) Er du is sulten kan jeg også anbefale den dejlige Granita jeg postede i forgårs.
Jeg glemte helt at poste denne her til jer i går som lovet. Det må I undskylde. Håber I kan bruge den dag:-)
[password-protect]
Chokolade parfait
4 pasteuriseret æggeblommer
2,5 l. piskefløde
4 spsk. Yaconsirup (5 hvis du har en meget sød tand)
1 tsk. vanilje
30 g. kakaopulver
100 g. mørk hakket chokolade
Pisk fløde tyk. I en anden skål piskes blommerne tykke. Pisk sirup, kakaopulver og vanilje med æggene. Vend forsigtigt piskefløde i og til sidst chokoladen. Sættes i fryseren. Husk at rører flere gange under indfrysningen.
HUSK AT BRUGE PASTEURISERET ÆGGEBLOMMER
[/password-protect]