Chokoladekage med mousse – LCHF
Engang imellem skal jeg bare have sødt. Sødt og fedt og massere af det. Kender I ikke det? Man må bare have det. Så er denne her kage helt fantastisk. Man får virkelig opfyldt sine chokolade drømme. Det er ikke det flotteste billede, men det skulle gå stærkt den dag, da det bare var en af de dage 😉
Man kan også tilsætte lækre bær eller toppe med revet chokolade. En kage der passer perfekt til en dejlig weekend.
Chokoladekage med mousse.
Chokoladekage
4 æg
1 dl mandelmel – Funktionel mad, fedtreduceret
1 dl kokosfibre – Topicai
1 dl smeltet smør
1 dl kakao
1 dl mælk
2 dl Sukrin Gold
1 tsk bagepulver
1 tsk vanilje
Chokolademousse
1/2 l piskefløde
100 g mørk chokolade
1/2 dl kakao
2 spsk yaconsirup
Pisk æg med sukrin gold til en tyk masse. Tilsæt resten af ingredienserne og pisk det godt sammen. Hæld det i en smurt springform. Bag kagen i en 175 grader varm ovn (almindelig) i 50-60 minutter. Stil kagen til afkøling.
Pisk fløde til skum. Smelt chokolade. Vend forsigtigt en skefuld flødeskum i chokoladen. Gentag det et par gange til chokoladen er blevet lidt kold. Tilsæt så kakao og sirup. Til sidst vendes resten af flødeskummet i. Del kage i to med en stor kniv og fordel moussen i mellem lagene. Gem evt. lidt til pynt. Stil kagen kold til den skal serveres 🙂