Clafoutis ala Pco – af Mie Anna Hansen

Søndag eftermiddag landede denne lækre opskrift i min mailbox. På en dag der har budt på udendørs oprydning. Vinden var kold og jeg længtes efter varm kakao og kage. Der kommer så et lækkert billed af dejlig kage. Uhmmmm, gid den var sendt rigtigt:-) Opskriften skal klart afprøves en af de nærmeste dag. Tak for opskriften Mie:-)

Mie skriver selv følgende – “Inspirationen kan man jo finde mange steder, denne gang i “Til middag hos…” Clafoutis er en meget brugt fransk dessert. Typisk laves den med kirsebær, men kan laves med alle slags frugter. Jeg har her lavet den med blåbær.”

.

3 thoughts on “Clafoutis ala Pco – af Mie Anna Hansen

  1. Jeg prøvede at lave denne kage igår… Og den ser rigtig flot ud når den er færdog, men jeg synes bare ikke den smager af noget 🙁 Blev lidt skuffet…

  2. Jeg lavede denne i dag, jeg brugte to vaniliestænger og dobbelt mængde sukrin, derud over tilsatte jeg en håndfuld grofthakkede hasselnøder. Vi fik flødeskum med grofthakket 86% chokolade i.

    Det smagte fantastisk – det er ikke sidste gang vi laver det, dejligt nemt var det at lave.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *