Claus Meyers PCOvenlige opskrift.

 

Claus Meyer har været så flink sende os denne opskrift, som er hans bud på en ret der er PCOvenlig.  Opskriften stammer fra kogebogen “Spis igennem” der er skrevet af Claus Meyer og Arne Astrup. Det er iøvrigt en forrygende bog:-)

Claus Meyer har lige udgivet en ny kogebog “Almanak”, der netop er udkommet. Almanak er Claus Meyers drøm om det fuldendte mad år. Med udgangspunkt i årets gang og sæsonernes skiftende råvarer tilbyder bogen mere end 1.000 opskrifter på enkel og skøn hverdagsmad. Det hele fordelt ud over samtlige af årets 365 dage. Personligt synes jeg kogebogen er yderst inspirerende og spændende læsning:-) Og en del af opskrifterne kan vi PCOpiger sagtens spise. Bogen kan købes her http://www.meyersmadhus.dk/da/webshop/kogeboeger.html

Jeg har prøvet retten. Og den er fantastisk:-) Jeg prøvede at tilsætte kylling som Claus foreslår – super. Sammensætningen er perfekt og giver en rigtig dejlig madoplevelse.

 

1 thought on “Claus Meyers PCOvenlige opskrift.

  1. AAAAH så er der noget ved PCO mad.

    Du, kunne du ikke kigge nærmere på noget, nu du har gang i Meyer? Meyers bageri i blandt andet jægersborggade har et bygbrød i sortimentet. Det er godt nok kun 50% byg og 50% hvede, men det er jo ikke meget mere hvede end i de fleste rugbrød. Jeg har spist det og synes ikke, det påvirker mit blodsukker mere end rugbrød, men min diætist ved ingenting, og det er rent gætværk.

    Og så hils lige Meyer og sig han skal lave noget mere med byg!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *