De 10 bedste søde juleopskrifter fra PCOliv

Så blev det 1. december. En dag der virkelig er længe ventet her i huset 🙂 Mine børn er i år 5 og 7 år og især den mindste er helt ustyrlig juleglad 🙂 Han har simpelthen ikke kunne  vente til vores drillenisse Julius flyttede ind. Og Julius meldte så sin ankomst i lørdags.

Julius - kopi

Julius hus

 

Han skulle jo være klar til søndag hvor det var 1. advent. Sidste år efterlod Julius nemlig et brev om at han i år ville give adventsgaver og ikke gaver hver dag i december, som han ellers plejer. Søndag var der så skønne gaver til hele familien 😉 Men det som Nicolai bare ikke kunne vente på, var måske ikke så meget gaverne, men mere de drillerier som Julius plejer at lave i december. Og Julius havde været på spil i nat 😉 Der var farvet krymmel i havregrynene, til kæmpe fornøjelse for Nicolai 🙂 Min datter er nu nået den alder, hvor hun nok ved at Julius ikke findes, men hun tør ikke helt lade være med at spille med på den 😉 Spændende at se hvad ham Julius finder på resten af december. Skal nok holde jer opdateret 😉

Nå, det var jo egentlig de bedste juleopskrifter vi kom fra 🙂 Jeg har i år  besluttet mig for at der ikke kommer så mange nye juleopskrifter (søde) på bloggen. For jeg tager simpelthen for meget på, når jeg har det i huset. Jeg kan jo ikke lade være med at spise det. Derfor har jeg i år koncentreret mig mere om maden, især nytårsmenuen, hvor jeg har nogle spændende overraskelser til jer 🙂

Husk at I GRATIS kan downloade min kogebog “Julens Glæder” lige her. Der er massere af gode lækre juleopskrifter i. Husk også at der er en hel kategori med juleopskrifter. Nu får I mine 10 bedste søde jule opskrifter 🙂 Det var faktisk svært at vælge, men det lykkes 😉

 

 

De 10 bedste søde juleopskrifter fra PCOliv

 

 

æbleringe

Det største hit er æbleringene. De bliver faktisk lavet året rundt her i huset. Det er skøøøøønne 😉

Julekage

Julekagen skal bestemt også laves i år 😉

DSC00941 - Kopi

Pebernødder må man bare have  her til jul. De her holder ikke længe her i huset 😉

VaniliekranseVaniljekranse kan man også sagtens lave uden mel og sukker

 

Kanelsmåkager
De her småkager elsker mine børn. Jeg kalder dem kanelsmåkager, men måske burde de hedde jødekager 😉

 

Hjemmelavet Nougat

Uhm, der er intet bedre end hjemmelavet nougat. Elsker det bare.

Marcipan

 Hjemmelavet marcipan er også bare godt

 

fyldt chokolade

Og mon ikke at jeg også skal ud i noget fyldt chokolade i år igen 😉 Her er det en udgave med lækkert pebermyntefyldt

Æbleskiver 017

Vi skal da også have de lækre æbleskiver med.

Ris a la mande

Ris l la mande – selvfølgelig ikke lavet på ris, men på perlebyg. Har du ikke smagt denne udgave endnu, så snyd ikke dig selv for den. Den smager bare så godt 🙂 Jeg vil meget hellere have denne udgave, end en almindelig.

Kirsebærsauce 2

Sukkerfri kirsebærsauce er jeg også nød til at kaste mig ud i 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *