De bedste søde juleopskrifter fra PCOliv

I dag har jeg samlet nogle af de bedste opskrifter på bla. søde lækre julekonfekt, småkager og æbleskiver til jer 🙂 For mig handler december om forkælelse, lækkerier, god mad, venner og familie. Det er min bedste måned på året 🙂 Men december er også en svær måned, når det gælder alle de ting vi spiser. Hvis man ser bort fra de ekstra kilo, der gerne ryger på i december, så er udfordringen, for mig, at undgå at blive dårlig. Når jeg får sukker og hvede mel, så bliver jeg rigtig skidt, som så mange andre PCOkvinder 😉

Derfor prøver jeg at lave lækkerier som jeg ikke bliver dårlig af. Jeg indrømmer dog også at jeg engang imellem vælger at spise det andre får og så nyder jeg det 😉 Men det skal stadigvæk være lækkert. Jeg gider ganske enkelt ikke blive dårlig af at spise nogle halvlunkne æbleskiver fra frost. Det er så kedelige. Nej, så vil jeg faktisk langt hellere have mine egne lækre æbleskiver fyldt med lækkerier og ikke mindst med æbler 😉

Det handler hele tiden om valg fra min side. Alt hvad jeg spiser. Især efter jeg er startet på Metformin. Der reagere jeg virkelig på sukker og bliver rigtig dårlig (især på tom mave). Så jeg er blevet endnu mere opmærksom på hvad jeg spiser 😉

Her får du mine bedste juleopskrifter og jeg lover dig, at de smager godt 🙂 Der er mange flere juleopskrifter på bloggen. Du skal bare kigger her i julekategorien. Vi behøver slet ikke at mangle noget, vi kan vælge til 😉

 

 

Hjemmelavet Nougat

Hjemmelavet nougat, som bare er noget af det mest fantastiske der findes. Det er slet ikke svært 🙂

marcipan-kopi-mini

Sukkerfri hjemmelavet marcipan er virkelig en lækkerbisken.

Sukkerfri lynbrændte mandler

Du kan også finde flere udgaver af brændte mandler på bloggen. Min ynglings er Lynbrændte mandler. Dem laver jeg faktisk hele året 😉

Karameller

Dejlig søde karameller, der bare smager så engle synger – Karamel Konfekt. Selvom billedet ikke er så flot, så er de virkelig værd at lave 🙂

aebleskiver-1-kopi-mini

Æbleskiver findes i flere udgaver her på bloggen. Der er bla. disse lækre Æbleskiver – med æbler.

lchf-aebleringe-kopi-mini

Og så de helt fantastiske Æbleringe.

vaniljekranse

Sprøde smagfulde vaniljekranse hører også julen til. Her i min udgave uden sukker.

cropped-DSC00941-Kopi.jpg

Der er også mulighed for sprøde dejlige pebernødder –  Nina´s pebernødder.

julesmaakager-kopi-mini

Julesmåkager du kan trykke ud i figurer.

Julekage

Eller måske er du mere til en dejlig julekage? Så prøv denne Julekage – uden mel og sukker.

Ris a la mande

En af mine yndlingsting til jul er uden tvivl Ris a la mande. Denne udgave er bare så lækker og jeg vil til hver en tid have den og ikke den “ægte” udgave.

Kirsebærsauce 2

Til en god ris a la mande, hører der bestemt en hjemmelavet kirsebær sauce til.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *