De falske havregrynskugler – Anja Markmann Kristensen

Denne lækre opskrift lå i min mail box for et par dage siden. Jeg synes det ser meget lækkert ud  – så mange tak for opskriften Anja:-) Jeg elsker denne måned af året, hvor det er tilladt at synde lidt ekstra i alt det lækre guf. Og når det så er, så dejligt som dette, så bliver det ikke bedre:-)

“De falske havergrynskugler”
– af Anja Markmann Kristensen

250 g Rugflager
50 g kakao
2 tsk. Mandelessens
125 g Margerine
4 spsk. Kaffe
200 g Sukrin

Rugflagerne hakkes i blender eller lignende. De skal have meget, men jeg kan også godt lide, at der er noget at bide i. Det hele blandes, hold dog lige lidt rugflager tilbage, da der er stor forskel på hvordan de reagere. Det er vigtigt at man blander/ælter massen længe så den bliver homogen og ensartet!

Stilles i køleskab i 1 time og derefter rulles de i kugler. Stilles til at lufte og pakkes efter et par timer i luft tæt beholder.

På billedet ser du også abrikoser fyldt med sukkerfri marcipan og dyppet i hvid chokolade, det er også lækkert! (Kan man ikke finde hvid sukkerfri chokolade, kan man erstatte det med mørk chokolade – admin)

Glædelig Jul

Anja

 

.

4 thoughts on “De falske havregrynskugler – Anja Markmann Kristensen

  1. Jeg har gået og funderet over, hvordan jeg kunne lave “havregrynskugler”, så de her skal da helt sikkert prøves. TAK 😉

  2. jeg brugte 80g rugflager og 20g sojaflager – og det blev rigtig lækkert. Jeg lavede dog kun en lille potion, så den var hurtigt væk 🙂
    Men kan klart anbefales – også uden mandelessens.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *