Den nye tekniske verden – Netslank

Min oplevelse med den nye teknik og Netslank.

Engang imellem prøver jeg at følge med i den nye tekniske verden.  Har en håbløs gammel mobil (mest fordi jeg er “bange” for at prøve en nyere udgave), har lige fået fladskærm, har et gammelt hakkebræt af en computer osv. Men, men, men engang imellem tager jeg udfrodringen op;-)  Jeg har længe ønsket at komme til diætist, da der var nogle ting jeg var i tvivl om mht. min kost. Min tid er bare slet ikke til det. Jeg har faktisk kun tid om aftenen, når min datter er puttet, men der, er der jo ikke mange diætister der har tid. Vi bor på landet og har langt til en diætist. Så jeg havde faktisk svært ved at overskue sådanne et besøg.

Flere gang har jeg været i kontakt med Majbritt Louring Engell fra Frk. Skrump, i forbindelse med andre ting. Hun foreslog mig at prøve deres netslank. Jeg var lidt skeptisk, for tænkte at det da ikke kunne være så effektivt, som at sidde over for hinanden. Men jeg bookede en tid over deres hjemmeside www.frkskrump.dk  Jeg modtog så en mail, med login og et telefonnummer jeg skulle ringe på, ved den aftalte tid. Jeg ringede op og Majbritt tog straks telefonen. Så blev jeg ellers vejledt igennem et helt forløb. Det var så smart. Majbritt kunne vise mig på min computer (ved hjælpe af en rød plet) hvor tingene var og hvor jeg skulle trykke. Det hele var meget personligt og jeg følte mig helt tryg. Jeg har fået adgang til en beregner, hvor jeg kan sammensætte min kost og alle deres dejlige opskrifter.

Det har været en rigtig god oplevelse. Effektivt, personligt og lige tilpasset mig. Jeg har fået utrolig meget ud af det, og kan varmt anbefale denne form for at få hjælp af en diætist. Den nye teknologi er ikke altid så farlig;-)

Min fornemmelse er at kun få diætister rigtig kan vejlede i PCOvenlig kost. Og det er jo det der gør Netslank endnu bedre. Det er perfekt til os der bor på landet, eller langt væk fra en dygtig og god diætist. Alle diætisterne hos Frk. Skrump er eksperter i PCOvenlig kost.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *