Det er smart – let dine indkøb og madplanlægning

 

Jeg er jo vild med at handle på nettet 🙂 Især når det er ting der kan lette min hverdag og give mig mere tid med mine skønne unger 🙂 Jeg har løbende handlede dagligvarer over nettet, så det er ikke nyt for mig, men jeg har faktisk aldrig brugt nemlig.com før. Det skulle selvfølgelig afprøves – især af en speciel grund. Deres Madunivers!

Hvis du ikke kender det så må du absolut prøve at kigge på det. Det er totalt genialt. Når du går på nemlig.com finder du en fane der hedder madunivers. Her finder du madplaner. Og det er så genialt at når du trykker på en madplan, så kommer retterne op på skærmen. Du kan nu vælge hvor mange personer retten skal være til. Du kan fravælge en ret  (hvis du ikke er hjemme at spise den dag), og du lægge en ret i kurven.  Så lægger den automatisk varerne til alle retterne ned i kurven. Det er da genialt.

Hvis du selv ønsker at finde dine retter kan du selvfølgelig også det. Der er massere af lækre retter at vælge imellem. Du kan bla. se den jeg valgte, længere nede i indlægget 😉 Jeg synes det er et genialt træk, da man virkelig bliver inspireret og den lidt sure tjans med madplan og planlægning bliver gjort så meget nemmere 🙂

Man kan jo selvfølgelig også finde alle varer man har brug for under dagligvarer. Jeg synes priserne er rimelige og der er en del discount, økologi og ja, alt hvad man har brug for. Jeg var faktisk imponeret over udvalget 🙂

Jeg valgte at lave denne ret urtefyldt ribbenssteg og lun bønnesalat Den så lækker og nem ud. Mange af retterne var faktisk PCOvenlige, så det var svært at vælge en. Da jeg så bagefter sad og skulle bestille mine andre varer, så fandt jeg ud af at kamsteg faktisk var på tilbud og billigere end det stykke ribbenssteg, som hørte til retten. Så det ændrede jeg 🙂 Jeg slettede også oliven i indkøbskurven (ingen kan lide det i familien), og selvfølgelig de ting jeg havde i forvejen.

indkøb fra nemlig

Det blev til flere lækre ting. Bla. har jeg købt svinekæber, som jeg aldrig har prøvet at lave før. Det glæder jeg mig til 😉 I får selvfølgelig opskrifter på det, efterhånden som jeg får det lavet 🙂 Varerne blev leveret på min mands arbejde og alt var i skønneste orden. Jeg havde taget frost, køl og friske varer for at prøve de forskellige varegrupper af. Der var ingenting at klage over, så det var perfekt.

Alt i alt er jeg rigtig godt tilfreds med min køb på  nemlig.com Men især må jeg fremhæve det med madplanerne og retterne som ligger lige klar til at bruge. Det er godt nok smart. Har en faktisk en ganske fortravlet veninde, som anbefalede mig at prøve det af, for hun bruger det hver uge. De er en familie på 5, begge forældre arbejder fuld tid (og mere til), og med tre børn er der bare ikke tid nok. Samtidig går hun bare ikke op i mad. Hun er vildt begejstret for konceptet og jeg forstår hende 🙂 Mine varmeste anbefalinger herfra.

Og husk lige at læse med i morgen, hvor der er Giveaways på menuen – selvfølgelig til jer kære læsere 🙂

 

 

urtefyldt kamsteg

Ja, sådan kom min udgave til at se ud og det var bare super lækkert 🙂

2 thoughts on “Det er smart – let dine indkøb og madplanlægning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *