Duftende brød – brød med mening. Min nye kogebog

I dag udkommer min nye E-kogebog “Duftende brød – brød med mening“. En bog jeg har arbejdet hårdt på. Den indeholder 19  gode opskrifter på brød, kiks og knækbrød. 8 af opskrifterne er Low Carb – altså helt uden mel. Resten af opskrifterne indeholder lidt rugmel og/eller kamutmel. Men samlet for alle opskrifterne er, at jeg har begrænset mængden af mel, mest muligt.

Da jeg i sin tid begyndte at spise efter PCOkosten, blev jeg slået meget ud af kurs, pga. manglen på brød. Jeg kunne simpelhen ikke finde opskrifter på gode brød eller boller. Hver gang jeg bagte boller endte de i skraldespanden, forde de var uspiselige. Hårde som kanonkugler og sure. Det var umenneskeligt og i hvert fald ikke noget glædeligt at spise. Det kunne jeg ganske enkelt ikke accepterer og tænkte, at der måtte da være en løsning.

Jeg søgte internettet tyndt, købte ukendte (dengang) ingredienser hjem. Og så gik jeg ellers i gang. Det har taget mig lang tid at lære at bage på denne måde. Men synes at nu har jeg opskrifter som jeg kan være bekendt at dele med jer. Smagsfulde lækre opskrifter, som gør brød til en dejlig oplevelse.

Selvfølgelig bliver det ikke som brød bagt med hvedemel, men i dag vil jeg hellere have disse udgaver af brød, end brød der klistre til mine tarme og gør mig syg. Det her er brød med mening og som du kan spise med god samvittighed.

Duftende brød – brød med mening” er en gratis E-kogebog. Det vil sige at du downloader den. Det er altså ikke en fysiskbog.

 

 

Her er de opskrifter som du kan finde i “Duftende brød – brød med mening

 

 

 

 

 

 

 

Frokost firkanter – Low Carb
Fyldige Flutes
Fødselsdagsboller
Grissini
Grove knæk – Low Carb
Grøntsagsbrød – Low Carb
Kanelbrød
Kanelcrackers
Kernebørd
Kryderet bananbrød
Low carb brød  – Low Carb
Minutbrød – Low Carb
Morgenpandekager
Nødde-oste kiks – Low Carb
Paleo Brød  – Low Carb
Pizzabrød  – Low Carb
Sandwich brød med valnødder
Sprøde knæk
Søndagsrundstykker

I bogen finder du blandt andet Kokosfibre, FiberHusk/Skallin, Mandelmel, Sukrin+, Sukrin Melis, Vaniljepulver.  Disse produkter kan du finde hos ViiVaa . Hvis du handler gennem et link på denne side og bruger rabatkoden: pcoliv, så får du hele 10% på dit køb:-)

 

 

Og her lidt billeder fra bogen:-) Fødselsdagboller
Pizzabrød

Grissini

 

Kanelbrød

6 thoughts on “Duftende brød – brød med mening. Min nye kogebog

 1. Så har jeg været lidt morgenfrisk, da jeg manglede noget til madpakken/mellemmåltider og morgenmad, og fået afprøvet nogle opskrifter fra Duftende Brød.

  Har haft rigtig svært ved at finde noget morgenmad, men tror helt sikkert det er fundet nu med minutbrødet med noget kød pålæg på. Har indtil nu ikke kunnet finde på noget morgenmad, som ikke indeholder stivelse og med nok protein, så det her er helt perfekt 😀

  Har til madpakken/mellemmåltider lavet Grove knækbrød og Nødde-oste kiks. Har tidligere lavet grove knækbrød, og de er jo bare gode, så dejligt med en påmindelse om dem. Nødde-oste kiksene har jeg kun lige prøvesmagt, men nøj de virker til at være gode 😀 Og igen genialt at du har fået så meget protein med i opskriften, da det er det jeg har svært ved at få nok af.

  Glæder mig til min madpakke/mellemmåltider i dag, og så skal jeg snart have handlet ind, så jeg kan prøve at lave grøntsagsbrød og pizzabrød også 🙂 Har tidligere lavet sandwichbrød med valnødder, som blev frosset ned, og så jeg kunne tage en med når der er fredagsrundstykker på arbejde, så de skal helt klart også bages igen.

  Alt i alt en genial lille opskriftssamling du her har lavet, med rigtig brugbare opskrifter, mange tak 🙂

  De bedste hilsner
  Maja

  1. Mange tak for de rosende ord:-) Og ja, du må da have været tidligt oppe;-) Dejligt der er andre morgenfriske;-)

   Jeg er også total vild med de nødde-oste kiks. Moms. Der er virkelig smag på drengen.

 2. Har købt din e-bog og der er mange gode opskrifter i, og jeg er nu gået i gang med at bage. Men jeg har lige et spørgsmål til opskriften på fødselsdagsboller. I listen af ingredienser står der, at der skal 2 dl minimælk i, men under fremgangsmåden står der intet om, hvornår mælken skal i. Jeg tilføjede så mælken til sidst, men så blev dejen helt flydende og var ikke til at forme som boller. Skal der overhovedet mælk i opskriften?

  1. Hej Louise
   Øv, kan godt se at den er smuttet i opskriften. Men ja, mælken skal i. Dejen er klisteret og skal formes med en våd ske. Det er også vigtigt at lade dejen trække. Da mandelmelet og kokosfibrene skal have lov til at suge væsken.

   Håber det hjælper. Det er helt vildt lækre boller:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *