
Efterårsgryde – LCHF
Jeg er vild med simremad. Det er nemt at lave, især når jeg arbejder hjemme;-) Men også i weekenderne ender det ofte med simremad:-) Jeg synes det bringer smagen frem i kødet og giver bare noget ekstra til retten. At mine børn så også er vilde med det er jo bare en ekstra fordel;-)
Dette er en yderst smagfuld gryderet. Fyldt af saft og kraft. Perfekt til en blæsende, våd efterårsdag som i dag:-)
Hvis du spiser efter en 3 x 33 fordeling, så kan du erstatte fløden med vand eller andet. Og jævne med lidt maizena.
Efterårs gryde
1 kg. oksekød i tern
1 løg
1/2 l. piskefløde
1 spsk. paprika
2 fed hvidløg
2 laurbærblade
salt og peber
1 oksekødsterning
50 g. bacon
Tilbehør: dampet blomkål
Skær løget i tern og svits dem i lidt olie. Tilsæt kødet og bacon og svits det. Tilsæt piskefløden og krydderierne. Lad retten simre i et par timer til kødet er helt mørt. Smag til.