Eks. på mine dagsplaner med LCHF

Her er et par af mine dagsplaner, så I kan få en fornemmelse af hvordan den kan fungere. Jeg har jo taget et valg om at spise et stykke knækbrød hver morgen. Det fungerer for mig. Du tager måske andre valg:-) Som kan give dig lidt flere kulhydrater i løbet af dagen. Jeg beklager for hvordan madplanerne er lagt ind, men kan ikke få det til at fungerer på andre måder. Der ligger 4 madplaner:-)

Dagsplanerne har jeg lavet i systemet hos www.netslank.dk

Husk at disse planer er mine og passer altså til mig:-) Det er de ting jeg kan lide der er på og de ting jeg prioterer. Du vil helt sikkert prioterer anderledens og det er godt at have den mulighed.

[password-protect]

[/password-protect]

2 thoughts on “Eks. på mine dagsplaner med LCHF

  1. Hej Nina..

    Har undersøgt en masse på nettet efter du har lagt din nye kostplan ud, men kan ikke finde noget om klidkiks – må man ifølge disse principper spise klidkiks? Og skal kulhydraterne tælle med i regnskabet (for vi optager dem vel stort set ikke, da det bare er fibre)? Bliver spændende at prøve ny kost igen 🙂

    1. Jeg er ret sikker på at Klidkiks også skal tælles med:-) Jeg fik at vide at alt tæller. Men hvis du vil være sikker, så prøv at spørg Ida i brevkassen;-)
      Held og lkke med det:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *