En rejse mod et bedre liv – af Julie. Afsnit 1

De næste uger kan du følge Julie her på PCOliv. Julie skriver med en dejlig humor og har en lidt anden historie end de fleste. Julie er nemlig ikke overvægtig, som mange af os andre;-) Læs første afsnit her

 

En rejse mod et bedre liv –  af Julie. Afsnit 1

 

Jeg har valgt at dele denne ”rejse” med jer, da jeg har læst om mange, der har ændret deres kost, men ingen som har skrevet, mens de har gjort det. Gennem denne historie vil jeg derfor dele mine op- og nedture med jer. For jo der vil være nedture, ellers vil man jo have gjort det for længst, men bare man stadig går den rigtige vej.
I mit arbejde rejser jeg en del, ca. 2 gang i hver måned, så denne blog kommer og til at handle om, hvordan jeg overlever med en PCO kost, når man rejser.

Billede fra lufthavnene i Belgien, bare en af de mange butikker der sælger chokolade

Men her først lidt facts om mig:

Navn: Julie
Alder: 28
Last i livet: Chokolade!!!
Medicin: Metformin

Den 1 juni sidste år smed jeg p-pillerne og var sikker på, at jeg i løbet af 2 mdr. ville blive gravid, men efter 1 måned med kronisk menstruation, opsøgte jeg lægen, som sendte mig videre til en gynækolog.
Den 10. november – efter en del scanninger – fandt ud af, at jeg havde PCO. Jeg fik stukket en recept i hånden på Metformin og ellers sendt hjem. Jeg vidste ikke, hvad PCO var, eller hvad det betød for mig. Det eneste jeg pludselig vidste var, at jeg ikke kunne blive gravid ”sådan lige”.

Da jeg kom tilbage på mit arbejde gik jeg ind og undersøgte det, og pludselig var der rigtig mange ting som gav mening. Den træthed og hovedpine jeg har haft siden jeg var teenager, kunne meget vel skyldes dette her PCO, de gang hvor jeg havde holdt med p-piller udeblev min menstruation i mange måneder.
Så pludselig var det ikke ”kun” en spørgsmål om hvor vidt vi ville have et barn men faktisk også om min egens krops sundhed.
I et par mdr. gik jeg rundt og ikke rigtig vidste, om jeg skulle sætte mig ned og græde snot, eller om jeg skulle komme ind i kampen.

Nu har jeg besluttet mig: JEG TAGER KAMPEN OP!
Jeg har altid ønsket mig at være et af disse mennesker som løber og behandler sin krop med respekt, og ikke fylde den med lort, (jeg ved det er forfærdeligt at tænke sådan) men jeg har altid tænkt at det var, nemmer at spise sundt hvis man ikke kunne tåle alt det andet skidt, så var man jo lige som nød til det……..
Be careful what you wish for!!!!!

Jeg er ikke som sådan en stor pige – jeg ligger på et BMI på 26, så jeg ligger lige over hvad normalt BMI burde være.

Det her er starten på min rejse fra Anton Bergs chokolade æg til et sundere liv.

 

..

2 thoughts on “En rejse mod et bedre liv – af Julie. Afsnit 1

  1. Hej Julie, jeg tror også jeg kan få stor glæde af dine tanker – jeg skriver også blog herinde, og jeg er igang med helt samme proces og har også et BMI på 26.. Lad os støtte hinanden igennem det. Min blog nr. 2 kommer i næste uge:)

  2. Lyder meget som min historie glæder mig til at høre mere om din…
    vi er pt igang med ICSI forsøg nr 4. så kryds fingre for mig..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *