En rejse mod et bedre liv – af Julie. Afsnit 3

De næste uger kan du følge Julie her på PCOliv. Julie skriver med en dejlig humor og har en lidt anden historie end de fleste. Julie er nemlig ikke overvægtig, som mange af os andre;-) 3. afsnit her.

 

En rejse mod et bedre liv –  af Julie. Afsnit 2

Uge 2 PCO liv
Jeg havde for noget tid siden meldt mig til et online foredrag om PCO som Netslank holdte, det var super godt, og gav mig virkelig blod på tanden.
Jeg har meldt mig til deres Solo program, på den måde er det nemme for mig at overskue, om jeg får det rigtige % proteiner, fedt og kulhydrater + jeg har meldt mig ind i en løbe klub for begynder, så det er dejligt at komme i gang igen.
Min nye livs still fik noget af en ild dåb, da jeg få dage efter jeg begyndt skulle ud og rejse med arbejdet, så jeg besluttede mig for at lave en plan….
Jeg er desværre typen som kun fungere hvis jeg har en plan at holde mig til, lige så snart den smutter og der ske noget impulsivt så sidder jeg med næsen i Nutella glasset! 

Så jeg tænkte at det måtte blive noget med bage nogle boller, som jeg kunne tage med, og købe lidt frugt når jeg var der nede.
Så langt så godt, jeg ville bage bollerne dagen inden jeg tog af sted, men de gik helt i vasken, små sorte kugler man kunne slå en mand ned med, også var de stadig klistrede inden i.
Det er SLUT med at improvisere. Nå jeg måtte klare mig så godt jeg nu kunne uden bollerne.

Jeg flyver altid om morgen, så der er morgen mad i flyet, i ”gamle dage” have jeg spist en blåbær muffin og drukket en kop the, inden jeg gik om bord i flyet, men denne gang købte jeg et æble og en flaske vand i lufthavnen, da det kom til morgen maden i flyet tog jeg kun rugbrød med ost og ikke den sædvanlige: hvide rundstykke med marmelade, selv yoghurten holdt jeg mig fra.

Alt var godt, og jeg var stolt af mig selv, lige indtil jeg blev hentet af min kollega ved stationen og det første hun sagde da jeg satte mig ind i bilen var: Se jeg har bagt cupcakes til dig og jeg har selv pyntet dem……. Det var så her jeg faldt i…..
Jeg kunne ikke nænne at sige til hende at jeg ikke ville spise dem, og jeg kæmpede jo også selv med min regnorme rygrad, så de lækre cupcakes vandt…
Også gled alt, jeg fik både hvidt brød, hvid pasta og is…
Godt jeg kun var af sted i 3 dage!

Hjemme igen, fik jeg styr på mit kost, og jeg har lavet en madplan, som kom til at se sådan ud:
Lørdag: Hel kylling med fuldkorns pasta og tomatsove med masser grønt
Søndag: Salat med rester kylling og pasta
Mandag: Bulgur salat med svinekam
Tirsdag: Rester
Onsdag: Frikadeller med råkost salat
Torsdag skal jeg lave en ny madplan for næste uge.

Set i lyset, når man skriver alt dette ned, har jeg gjort gode ting også, ja jeg er også faldet i men jeg er begyndt at løbe og jeg tog ud og rejse med de bedste intentioner, og kom et lille skridt og jeg kom op på hesten igen hjemme i DK.
Tænker i nogensinde over hvor meget i dunker jer selv i hovedet over små fejl og overser alt det gode i har gjort?

Ser frem til en uge hvor jeg ikke skal rejse, og hvor jeg kan holde fuld fokus på min kost.
Jeg ved ikke om det har nogle interesse for jer hvis jeg sætter mine madplaner op her inde?

Hav en rigtig dejlig uge.
*Julie

Læs afsnit 1 her https://pcoliv.dk/en-rejse-mod-et-bedre-liv-af-julie-afsnit-1/
Læs afsnit 2 her https://pcoliv.dk/en-rejse-mod-et-bedre-liv-af-julie-afsnit-2/

 

 

2 thoughts on “En rejse mod et bedre liv – af Julie. Afsnit 3

  1. Man kan godt få sukkerfri “nutella” i rema1000 og føtex. Hvis vi vil “falde i” med go’ samvittighed.

  2. Hej Julie
    Jeg er selv en pige der ikke er overvægtig, har selv en BMI på ca.16 og kan også nogle gange være i tvivl ang. Kosten om alt det man ikke må spise i følge pco kosten, også gælder når man ikke har probliber med vægten. Jeg lever selv 100% efter pco kost og har gjord det siden jul. Så klø på

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *